Sabelhagens olivlund

söndag 2 april 2017

Att gå längs vattnet och bara vara


Vi åkte ut en sväng till Särö Västerskog, gick genom skogen och när vi kom fram till gläntan som leder till havet slog saltvattensdoften emot oss. Jag bara älskar det, det är något speciellt med havet. Vi gick vid strandkanten och pratade om allt möjligt, mest hur mycket vi saknat havet:) Och hur nära det är att vi kan sätta i gång vårt bygge i Marina. 
En helt otroligt stilla dag, havet rörde sig knappt. Det låg som en spegel. Är glad att vi bestämde oss för att hoppa över shoppingturen på stan, som vi egentligen tänkt, men jag kände i morse att jag inte skulle orka en dag på stan, kände mig helt slut. Tror det är spänning över husförsäljningen och allt vad det innebär med fix och städning och beslut som ska tas.
Hoppas ni kan känna både havsluft och hur underbart det är att strosa vid vattenkanten en solig dag i början av april då allt ligger framför en. 
Himmel möter hav nästan helt omöjligt att se var havet slutar och himlen börjar 

På väg till bilen igen gick vi vägen om Lykkes uppfödare och blev inbjudna på fika. Det är alltid lika roligt att träffa dem, och Lykke tokgillar sin mamma Sessan och äldre syster Molly. Hon kände långt innan vart vi var på väg och började dra i kopplet:) Sötfia:) 

När vi kom hem tände Daniel grillen och hällde upp var sitt glas vin. 


Ha det gott 


Kram Maria 


7 kommentarer:

 1. Det låter underbart! Stilla vatten... överhuvudtaget stilla väder tycker jag är skönt! ;) Ja, här på ön är man väl aldrig långt bort från havet, så man dvs jag tar det väl lite för givet vilket är dumt!

  Ha en skön vecka!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 2. Åh, ja, der er smukt! Jeg elsker også at gå langs havet, og vi gør det ret ofte. Og jeg vil langt de fleste dage foretrække en tur til stranden frem for en shoppedag i byen. Hvor hyggeligt med hundefamiliebesøg :-)

  SvaraRadera
 3. Fantastiska bilder, särskilt den med sonen på klipporna. Lycka till med allt.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så vakre bilder, Maria! Nei, sjøluft er det dårlig med her ;)
  Forstår godt at du blir sliten av alt som skjer nå.

  Ha det godt!

  Klem, Marit

  SvaraRadera
 5. Dette fikk skuldrene til å senkes. Vakkert. Sjøluft er himla deilig. Drar den langt ned i lungene hver gang jeg har muligheten.
  Klem Anne

  SvaraRadera
 6. Fantastisk Turområde!
  Og deilig med sol,hav og stillhet:)
  Fin uke til deg:)

  SvaraRadera
 7. Ljuvliga bilder, som vanligt...ser ut som en riktigt SKÖN SÖNDAG!
  Kram från Titti

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.