Sabelhagens olivlund

söndag 18 juni 2017

En underbar lördag


Vi åkte ut till Särö och gick längs havet. Det är en härlig känsla som infinner sig när jag kommer dit ut, älskar att strosa intill vattnet och insupa saltvattensdoften. Detta är en lördag som jag stoppar i hjärteasken och plockar fram i vinter när vinden viner och det regnar på tvären. Blev så otroligt sugen på att bada, men gick bara i till knäna. Hade ingen bikini med mig och bada näck kändes inte aktuellt:).  Prinsessan Sedan gick vi till Blomstermåla och åt en god fisksoppa. Vi har bara gått förbi där tidigare men aldrig satt oss ner. Nu blev det en god middag i solen på den fina uteserveringen. 

I dag får vi se vad vi hittar på. Har lite grejer som ska flyttas från ett förråd. Annars tar jag gärna en promenad vid havet i dag igen, kan liksom inte få nog :).  


Ha en fin söndagKram Maria 3 kommentarer:

 1. Ser härligt ut med solen och havet. En sån där dag som man får lagra i minnet. Att vada runt bland all tång och sjögräs skulle jag nog avstått från. Tycker känslan av sådant som slingrar sig mot kroppen är så obehaglig. Men, som sagt, för övrigt ser det härligt ut.

  Kram, Karin

  SvaraRadera
 2. Flotte bilder! Det ser så herlig ut der, og det er så godt å bare kunne gå i vannet. Det ser ut som et paradis ut der :)
  Ha det godt!

  Klem, Marit

  SvaraRadera
 3. Så fina bilder på min fina vän!!! Nä, nog av havet... kan man få det??? ;)
  Så fin inspiration du bjuder på i tidigare inlägget!
  Kram/Maria

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.