Sabelhagens olivlund

onsdag 21 juni 2017

Juni är min favoritmånad

 Vi är halvvägs in i Midsommarveckan, mer än halva juni har passerat och det är "bara" dryga två veckor kvar till semestern. Lovely:). Jag vill såklart att tiden ska springa fort fort mot lediga tillsammansdagar, men samtidigt vill jag suga ut allt ur denna härliga försommartid. 
Juni är min favoritmånad, det ligger en semesterkänsla i luften och förhoppningsvis är vädret med på noterna och gör så att solen strålar. I dag har det blåst kallt men solen har gjort sitt bästa för att ändå göra det behagligare ute. 
Jag älskar havet och att promenera där vid strandkanten eller på klipporna. Jag känner att jag dras till havet mer och mer nu när vi inte har kvar huset. I helgen åkte vi till ett för oss ännu outforskat ställe, och vi blev positivt överraskade. Vi parkerade bilen tog med oss fikaväskan och gick genom ett skogsparti och sedan öppnade sig havet framför oss. 
I år blir det nog ingen midsommarkrans gjord, har ju ingen trädgård att plocka blommor ifrån:) Visst kan jag plocka i naturen men jag tror inte att jag gör det. Det kommer alldeles säkert bli midsommar ändå:) Jag har heller inte fått till det med växter på våra balkonger ännu. Där finns två olivträd, två rosmarin, en funkia och pelargoner, men inga sommarblommor som jag brukar ha. Tror jag ska satsa på att fixa mera när vi kommer hem från semestern. 
Jag tar det lite som det kommer:). 


Ha det gott Kram Maria 


4 kommentarer:

 1. Åh så underbart vännen! Vad fint du skriver och jag håller med, det är en härlig tid nu! Sommar, men ändå har man hela ledigheten kvar! Så himla fina bilder!
  Smart att ta det som det kommer och någon äkta midsommarkrans blir det inte här heller. Har inte heller blommor till det, och när vi kommer till stugan så glöms det nog bort ;) Jag har en fusk-krans som kanske åker på ;) Förresten, det var alltid P som gjorde döttrarnas kransar när de var små! Han är riktigt bra på det!
  Kram och ha en fin onsdag! (jag hoppas på en leverans i postlådan idag iform av du vet vad... ;) )
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Lykke er så søt! Jeg synes at tiden går så altfor fort. Snart er det juli... Skulle ønske at sommeren varte lenger.
  Klem, Marit

  SvaraRadera
 3. Å så många härliga bilder! Svalkande bara att titta på dem. Juni är verkligen vackraste månaden. Här blir det definitivt krans i vanlig ordning. Har till och med köpt en bukett att komplettera med.
  Ha det så gott
  /Anette

  SvaraRadera
 4. Ja, juni är min favoritmånad också, därför tar jag alltid tidig semster, då för min del behöver inte tiden springa fort ;-)
  FÖrstår att ni njuter av landet nu! Hoppas ni får en skön midsommar!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.