Sabelhagens olivlund

onsdag 14 juni 2017

Skolavslutning

I dag slutar vår fina kille 9:an. 
Tänk att högstadietiden är slut, och nu väntar ett härligt sommarlov. Ett välbehövligt sommarlov, "bara vara" och slappa, en Kroatienresa som vanligt, och landet förstås. 
Läste ett så fint brev som klasskompisarna skrivit till varandra, blev nästan tårögd. Där stod att William är en skön och trevlig person som omringas av positiv energi som smittar av sig på andra, vilket stämmer så himla bra. Han är vår stolthet, vår goa kille.  Hann knäppa en bild innan han skulle iväg på poolparty med klasskompisarna. Så inget firande här i kväll, utan det får bli i morgon istället:).  


Ha en fin mittiveckankvällKram Maria 

5 kommentarer:

 1. Flott gutt dere har.
  Klem Anne

  SvaraRadera
 2. Ja, det er en flott gutt dere har. Nyt sommeren i sammen!
  Klem, Marit

  SvaraRadera
 3. Så härligt med sommarlov och jag förstår att ditt mammahjärta svämmar över av stolthet när du får läsa sådana fina ord om din son. Njut av dagen vännen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Försöker komma ihåg hur många år sedan det var jag besökte din trädgård... Redan då var din son en trevlig kille :) Tänk så fort tiden går och ett högstadie bara försvinner :) Klart du ska vara en stolt mamma!

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 5. Hei Maria:)
  Sååå fine gutten din er, og nå er han ferdig med 9-klasse og så. Blir godt med ferie og fine dager for hele familien nå:)
  Kos dere:)

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.