Sabelhagens olivlund

tisdag 12 september 2017

Älskade tokfia


När jag är ute och promenerar med Lykke får jag ofta frågan om hon är valp. Njae, hon är drygt 4 1/2 år, fyller 5 i december. Åh hon ser så lekfull ut säger de då. Och visst är hon lekfull, ibland, när vi är ute. Alltid pigg och glad och en väldigt vänlig hund. 
Jag var bara tvungen att plocka fram lite tokiga bilder på vår sötlök:) 


Rulla runt i gräset är bland det bästa som finns.  Och sedan måste man ju ruska sig ordentligt:) 

Vår alldeles underbara familjemedlem som hänger med på allt. 
Hon har varit i Kroatien 4 gånger, och hon älskar det. 
När vi är på landet ser hon oftast lite frågande ut när vi packar ihop för att åka hem, ska vi redan åka? Hon tokgillar att vara där också. 
Puss på dig älskade Lykke 

Innan vi skaffade Lykke och var i fundering och planeringsstadiet fick jag ibland höra att "hund är så bundet, tänk efter innan ni skaffar". Men jag kan inte säga att det är många gånger som vi ändrat våra planer på grund av henne. Hon tycker det är roligt att gå i skogen och det gör vi ofta. Men hon gillar lika mycket att gå på stan och fika:). Vi är så glada över att vi tog steget och köpte hund.  
Och att vi sedan fick bästa tänkbara hund, det är bara att tacka och ta emot. 

Ha det gott


Kram Maria 
8 kommentarer:

 1. Hun er så sød og køn at se på! Jeg kan heller ikke rigtigt forestille mig et liv uden hund. Det er da sådan set rigtigt at man bliver bundet i en eller anden grad, men det gør man også af børn og ægtefæller og den slags. Og det er jo i grunden bare dejligt :-)
  Vores gamle westie, Anushka, opførte sig stadig som en hvalp da hun var 14. Vi kunne ikke gå en tur, uden at folk vi mødte, spurge om hun var en hvalp :-) Det kan være det kommer til at gå ligesådan med Lykke ...
  God aften til jer!
  Knus

  SvaraRadera
 2. Hun er da den søteste som er:)
  Og det å ha en hund,et familiemedlem er bare en stor glede. Og Lykke er da en vel-tilpasset og glad hund, det kan alle se:)
  Nydelige og flotte bilder av Lykke.

  SvaraRadera
 3. Hon är ju så fin och härlig! Fina bilder!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Ja hon är verkligen fin... dina erfarenheter låter bra med tanke på att jag också en dag vill ha en hund. När allt lugnat ner sig.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Lykke what a beautiful and handsome dog. She does remember me to our Snarf, always happy and active.

  SvaraRadera
 6. What a beauty! Perhaps you don't know, but I'm an absolutely dog person. I love these wonderful animals. Great shots, by the way :)!
  Happy days and all my best from Austria
  Elisabeth

  SvaraRadera
 7. Hmm... det kanske är som med barn... Det är inte de som begränsar oss, vi begränsar oss på grund av dem. Ni har uppenbarligen valt att fortsätta leva som förut och det fungerar - härligt :)

  Tokfior behövs i alla familjer ;)

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 8. Hei Maria!
  Det er rart hvor glad man blir i hunden sin. De er sin egen person. Lykke er en vakker hund. Dere er heldige.
  Klem Anne

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.