Sabelhagens olivlund

tisdag 5 september 2017

Enkel dukning med nya underläggEn enklare dukning när liljebuketten fortfarande var fin, nu är den kasserad. Men så mycket det gör för helheten med snittblommor eller en krukväxt på bordet. Köpte nya underlägg både till tallrikar och till grytor. 

När vi bodde i huset satt vi i vardagsrummet vid matbordet och åt på helgerna, och ja ibland annars också, men när vi flyttade hit har det mest blivit att vi hamnat i köket. Det blir liksom mer naturligt, eftersom vi nu har matsalsbordet i ett "eget rum" då det inte får plats i vardagsrummet. 
Grytunderlägg i ull hittade jag här 
Bordstabletter hittade jag här, nu till extra bra pris Vi har rätt gott väder här, mulet i och för sig, men temperaturen letar sig upp till runt 18°. 
Men de har hotat med regn nu i flera dagar, så snart kommer det nog. Det har regnat på nätterna och det är helt okej:).  

Tack alla söta ni för att ni skriver så fint och undrar hur det går för oss här i lägenheten. Vi hoppas också att Lykke kommer till insikt att det går bra att vara ensam här hemma. Det är en omställning för henne också. Ha det gott 


Kram Maria 


2 kommentarer:

  1. Så otroligt fint du gjort vännen och vilket ljust och härligt kök, förstår att ni trivs. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  2. Vad härligt med liljor som håller så länge. Det är fint med färska blommor.Försöker att ha det hemma i lägenheten under de tiden vi bor där här på kolonin känns det inte som ett måste vi har ju allt utanför liksom.
    Ha en fin fortsatt vecka
    Kram Meta

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.