Sabelhagens olivlund

söndag 3 september 2017

Stringhylla

Det har hängt en gammal stringhylla på landet i alla år, och jag har alltid tyckt om den men inte funderat mer på det. Så nu när vi planerar förvaring på Williams rum slog det mig plötsligt, varför inte en stringhylla?! Man kan ju variera dem i all oändlighet, verkar det som i alla fall, jag har inte hunnit kika runt så mycket ännu. 


Han behöver förvaring för skolböcker, fotbollskor, fotboll och en del annat. Så både både öppen synlig förvaring och lådor vore bra. 
Tycker den ovan är snygg fast jag tror inte han har plats för två golvstående sektioner. 


Den här vore snygg ovanför skrivbordet. Tror jag föredrar grått framför valnöt i ett ungdomsrum. Fast valnöt är snyggt. Om man vill kan man ju byta ut skrivbordet och ha det i en hyllsektion. Mycket praktiskt och platssparande. Men jag vet inte om det är det rätta här. Skrivbordet som William har idag är snyggt tycker vi:) 


Ett sängbord är ett annat alternativ

Lådhurtsen fastnade jag för 

Skoförvaring i all ära, men kanske inte så här mycket:) 

Sist en bild på Williams rum. Det är förvaring på väggen intill skrivbord och säng. Eller en hylla ovanför skrivbordet, eller där boxhandsketavlan hänger idag. Vi har lite att fundera på. Tänker att det ska vara en förvaring som håller både i stil och kvalitet, och man kan känna sig nöjd med i många år. 
Fler bilder från tonårsrummet hittar ni här Vi har en lugn helg här hemma. I går grillade vi fisk och satt sedan ute på balkongen i kvällssolen. 
Ha det gott


Kram Maria 

2 kommentarer:

 1. Det skulle vara snyggt med en vägghylla ovanför skrivbordet tycker jag! Tavlan kanske kan flytta åt sidan, eventuellt att flytta boxhandsketavlan också och sätta dem tillsammans, om det får plats vill säga. Alltså bredvid den tilltänkta hyllan. Grått är ju snyggt och passar till hans skrivbord! Men... valnöt bryter ju av lite med sin lugna naturton... Mjukar upp lite. Några tips bara ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Hei Maria:)
  Flott med en slik hylle,lett og transparent uttrykk.
  Hvordan går det?
  Trives dere i den nye leiligheten, og hvordan går det i Marina?
  Ønsker deg en fin ny uke:)

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.