Sabelhagens olivlund

söndag 26 november 2017

Amaryllisbukett och nytt fårskinn



Tack för alla fina ord ni skriver om vårt husprojekt i Marina, Kroatien. Kul att ni vill hänga med:) Vi är så otroligt glada över att äntligen kommit igång. Det är så mycket värt den långa väntan av byråkrati, som tog drygt 7 år. Men nu kör vi :) :) 


Amaryllisbuketten som jag gjorde i veckan, har slagit ut nu. Och färgen är sådär helt perfekt, mjuk helt underbart aprikos. Och de rosa rosorna ihop med de gröna gör det än mer komplett. 
Hoppas det står några dagar till. 






Ett nytt fårskinn har hittat hit, till pinnsoffan i köket, ett i mörkgrått som matchar våra mörkgrå sittdynor. Jättegosigt och mjukt för rumpan:). 
Lykke tycker det är fantastiskt och ligger mer än gärna där. Speciellt för att hålla koll på vad som händer vid spisen, eller om det är smaskiga kvällsmackor på gång:). 
Någon kanske kommer ihåg att det inte var så länge sedan vi köpte att annat skinn till soffan i köket? Här ser ni det. 
Det var väl egentligen inget fel med det alls, men nu ligger det på golvet under tv'n och där känns det som det hittat sin plats. 





Godaste lakritskolorna om ni frågar mig. Fick dem av goda vänner. 







Här blev det en sväng på stan både i går och idag. I går kikade jag mest runt och la både det ena och det andra till önskelistan. 
I dag köpte vi några julklappar, skönt att ha börjat med det. Fick ju passa på när det var Black Friday-helg. 


Nu är det soffmys med en kopp te. Regnet vräker ner ute och stearinljusen är tända. 



Ha det gott 


Kram Maria 




4 kommentarer:

  1. Så vakker bukett! Aprikos er en nydelig farge, og amaryllis i bukett er jo virkelig luksus :)
    Ha en fin kveld, Maria!
    Klem, Marit

    SvaraRadera
  2. Det er en skøn buket! De farver er bare så gode sammen! Og amaryllis plejer at holde længe. Der ser så hyggeligt ud hos jer :-)
    God ny uge, Maria!
    Knus

    SvaraRadera
  3. Det blev en superduper bukett av bunten ser jag :) Skinnet var fint och jag förstår Lykke fullt ut. Kul att ni är igång men jag hade varit supernyfiken och velat vara där :)

    Kram, Carina

    SvaraRadera
  4. Så himla snyggt du har det. Älskar ditt bord och stolar.... och pinnsoffan är liksom pricken över i:et.... Ha nu en fortsatt mysig adventsvecka. Kramisar Tina

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.