Sabelhagens olivlund

söndag 20 maj 2018

Mysig picknick på klipporna

I går packade vi ner filtar och bikini och åkte till havet i Särö. Tog vägen förbi stan och hämtade take away, italiensk pasta. Parkerade bilen och gick en bit ut på klipporna, det blåste salta vindar och havet guppade mot klipporna. Finns det något mer rogivande ljud än hav som skvalpar, tror inte det:). 
Vi bredde ut filtarna och istället för att hoppa i bikinin blev det tröja på. Lite kyligt i vinden, men solen värmde gott. 

Dukade fram maten, det doftade fantastiskt och oh my så gott det var. 
Pasta med tryffel och sparris, svamprisotto med parmesan, pasta med kalvkött och rödvinsås. Mums, blev galet mätt. Och det var helt underbart att lägga sig ner på filten tätt intill Daniel och bara njuta och lyssna till vågskvalp och fiskmåsars skriande. Bästa <3. 

Vinden mojnade och bikinin åkte på:). Men något bad blev det inte för någon av oss. Även Lykke avstod. Hon var mest nöjd över den goda pastan och gå omkring lite och sniffa på krabbskal som måsarna troligen tappat på klipporna. 
 Skulle kunna ha det så här varje dag:). 

 Prinsessan <3. 
Så nöjd över att få hänga med oss överallt. 


 William hade helt nya skor dagen till ära:). Supersnygga ljusa tygskor. När vi kom hem igen satte vi oss på balkongen. Jag fixade fika med kladdkaka som fanns kvar sedan jag bakat här om dagen. Och sedan blev vi sittande där ute rätt länge med var sitt glas vin. Lykke låg i en av fåtöljerna och sov, nöjd med sin dag. Och det var vi också. Så mysigt <3.  
Sedan kom William och hans kompisar och vill hänga där ute, så då gick vi in. Vad gör man inte för sonen:).  

Söndag idag, och vi ska åka och få Lykkes klor klippta. Sedan ska vi hjälpa Daniels föräldrar att klippa häcken. Kan hända det blir en tur till havet i dag också, vem vet :) 
Ha en härlig dag 
Kram M 

2 kommentarer:

 1. Härliga bilder! Ser verkligen underbart ut!
  Det är sådana dagar vid havet man längtar efter en arbetsvecka. Avkopplande och skönt!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. For en nydelig dag ved sjøen det ser ut til aldere har hatt. Vi er også ved vårt sommerhus ved sjøen i deilig sommervær med min datter og hennes familie. Finnes det noe bedre. Og ja, vi mødre gjør alt for barna.

  Klem fra Ingrid på www.ingridtunheim.no

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.