Sabelhagens olivlund

tisdag 29 maj 2018

Sköna dagar

Sitter på balkongen och det ösregnar, så himla mysigt. Det är nästan vindstilla och regnar rakt ner som tur är annars hade vi nog blivit våta:). Vräker på rätt bra och åskan hörs på avstånd. 
Vi har varsitt glas med det godaste rosévin jag vet, Miraval. 
Från Angelina Jolie & Brad Pitts vingård Château Miraval i Provence
Här har de under fem år tagit fram detta underbara rosé. 
Precis hämtat ut en låda från bolaget. Och då var vi ju tvungna att smaka på en gång:). Det passar perfekt som terassvin. 
Så himla gott, och sommarkänslan infinner sig till max. Ja för ösregn, blixt och dunder har vi ju på sommaren också:). 

Det är så sköna dagar vi har, men tror knappt det är sant. Och att maj har varit den bästa på åratal är en härlig bonus. Synd bara att man inte har möjlighet att vara ledig. I morgon ska det visst bli 30°, lite väl varmt kan man ju tycka. 
Räcker gott och väl med 23-24°. 
Jag tycker det är så varmt på nätterna även att fönstren är öppna på vid gavel. 
Daniel åkte förbi och hämtade ut ett stort paket som vi beställde här om dagen, vi behövde uppdatera sommargarderoben lite. 
Så innan vi hamnade på balkongen så provade jag den superfina kjol och blus som var i paketet. Kjolen var så himla fin och så fräscha färger, blusen var också jättefin, men kanske att jag behöver en storlek mindre. Får prova igen och känna efter. Ska visa er en annan dag. 
Kjolen är från samma märke som t-shirten och min plånbok på bilderna. 
Tycker att Ralph Lauren gör så mycket fina kläder. 
Haha, skulle precis skriva att nu tror jag det värsta dragit förbi, så kom det världens dunder. Men det regnar nästan inget nu. 
Lykke ligger i en av fåtöljerna och har det så gott, hon bryr sig inte om varken regn eller åska. Jätteskönt att hon inte är känslig för åska eller raketer och smällare. 

 Vi sitter här ute och myser en stund till, pratar om allt möjligt och kikar  nätet  vart vi ska bo första natten när vi kör mot Marina. 

Jag får en del mail om hur det är att bygga i Kroatien och hur vi har gått tillväga, det är så himla roligt att ni delar vår resa. Så fråga på bara:). 


Nu till helgen kommer det en sprillans ny uppdatering från Marina och vårt husbygge, det har ju varit tyst ett tag därifrån. Och det har helt enkelt varit så att byggjobbarna sökt sig västerut där man får jobba över sommaren och dessutom bättre betalt. 
Men nu ska de vara igång igen, och vi är förväntansfulla och nyfikna. Om du blev sugen på Miraval kan du läsa mer här Ha en fin tisdagskväll 
Kram M Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.