Sabelhagens olivlund

tisdag 1 oktober 2019

Tillbakablick på september 2019








Tänk att idag har vi gått in i oktober, och jag hänger inte med alls:). Vart tog september vägen? Lite från min september syns i collaget, sedan har den ju innehållit så mycket mer, men ändå en bra sammanfattning i bilder. 

Hur som helst njuter jag av att hösten är här på riktigt, och hoppas nu det blir många soliga, sköna friska dagar med hög klar luft. 
Det är ju även väldans mysigt med tänd brasa och regnet som smattrar mot rutan och vinden som viner runt knuten. 
Vi började elda i vår kamin i slutet av augusti och nu det senaste har det blivit flera gånger i veckan, så himla mysigt. Kan inte riktigt förstå att vi inte lät installera en kamin i vårt förra hus. Men det var då det, och nu njuter vi för fullt av den vi har här hemma. 


Jag har blivit helt dahliakär som jag skrivit här på bloggen förut, och till nästa sommar vill jag ha många fler olika sorter  i olika former och färger. Så det blir sådär färgstämigt och supersnyggt som jag sett här och var i mitt instagramflöde:). Får väl se om jag lyckas få till detta:) 


Är lite tröttmössa på såhär i början av veckan. 
Helgen har varit så härlig, och innehållit en supermysig 60-års fest. Och kanske blev det lite mycket champagne, hade lite huvudvärk dan efter:). Man är ju inte 20 längre:). 



Daniel tog en joggingtur och jag passade på att göra detta inlägg. 
När han kommer hem igen blir det brasmys och kvällsfika. 
Vi fick inte till någon måndagsbrasa igår som vi ofta brukar ha (veden tog slut) så i kväll är ordningen återställd igen:) 


Ha det gott alla ni fina som kikar in här hos mig. Jag uppskattar det så mycket. 
Och vill ni så finns jag på instagram under mariasabelhagensolivlund 



Kram M 

















6 kommentarer:

  1. Hallå där..
    Nu har jag läst ikapp mig....;) Äääälskar dina buketter...å fast jag har en stor trädgård har jag inte tillräckligt med blommor för att plocka en massa buketter....men jag har som mål att det ska bli så. Skulle också vilja lära mig lite mer om Dahlior för ååå va vackra de är.
    Å ert vardagsrum... SÅ fint ju...som hämtat ur en katalog..;) Å måndagsbrasor...DET måste jag också börja med...vilken perfekt start på veckan..;) Kraaaaam

    SvaraRadera
  2. Hej vännen! Tack för rar hälsning hos mig! Håller helt med dig, vintern kan vara väldigt kort! Från jul t o m februari. Max!
    Så fint kollage! Ni har det gott där på er nya boplats, så härligt!
    Haha... nej du man är inte 20 längre ;) Men en rolig fest och champagne får vara värt det eller hur! ;) =)
    Kram och ha det fint!
    /Maria

    SvaraRadera
  3. Vilket härligt bildcollage!!! Och jag håller med... det gick så fort. Helt plötsligt är vi inne i oktober. Jag njuter också av hösten och att få tända brasor igen. Så mysigt! Det får vara värt att bli lite tung i huvudet om man fått dricka champagne tycker jag. Så gott ju :-). Kram //Tina

    SvaraRadera
  4. Hei Maria!
    Jeg er dahliaelsker som du. Nå skal jeg finne deg på instagram.
    Ha det godt! Klem Anne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Anne! Så trevligt att du hittade mig på Instagram.
      Ha en fin helg
      Kram

      Radera
  5. Härligt bildcollage av september! Oktober känns bra än så länge...soliga dagar men kyliga.
    Ha nu en mysig söndag :)
    Kram Titti

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.