Sabelhagens olivlund

onsdag 5 februari 2020

Snyggaste oljelampan och ett serietips




Hur härligt är det inte att solen skiner? 
Man blir ju helt pirrig:). I morse var det nästan ljust ute när vi åkte till jobbet, äntligen är det inte becksvart på morgonen längre. 

Jag flyttade runt lite bland lyktor och annat, så nu har min superfina oljelampa fått en mer framträdande plats i vardagsrummet. Förut stod den i fönstret, och där kan hända att den försvann lite och inte helt kom till sin rätt. Men nu står den på sidobordet mellan fåtöljerna och ser hur elegant ut som helst. 

Tända den på kvällen är så himla mysigt, den ger ett fint sken. Lampan från Karlskrona Lampfabrik har vi fått av våra fina vänner Maria och hennes P.  Om ni missat hennes fina blogg finns den här .


Rosa tulpaner är en favorit just nu, dom här är några dagar gamla och kommer inte stå fina till helgen. Så då får jag en anledning att köpa nya. För omge mig av buketter just denna tiden på året, det vill jag gärna. 






I dag har jag tröttmössa på, himmel vad jag känner mig seg. Har ju varit hemma från jobbet några dagar, och det kändes segt att komma igång igen. 
Så jag har kastat mig i soffan och dragit filten runt mig. 
Daniel har tänt brasan, och det knastrar så mysigt i kaminen. 

Snart blir det en kopp te och en serie på Netflix som vi har fastnat för, den heter Chesapeakes shores. Ett tips från mig om ni vill se en lite småmysig, romantisk, spännande serie. 






Kram M 









4 kommentarer:

  1. Så fin lampe! Sånne husker jeg min tante hadde på hytta :)
    Klem, Marit

    SvaraRadera
  2. Hej vännen och tack för de fina orden och länkningen! Känns som att det var alldeles för länge sedan vi sågs :(
    Den lampan är så fin, tycker ju jag också. Jag tokgillar alla deras varianter och har ju en liten samling på ett gäng nu. (Jag brukar säga att jag behöver en hel del så att barnen kan ärva rättvist, när det blir mycket av något, som porslin och oljelamporna haha...)
    Ni har så fint hemma, du inspirerar verkligen vännen!
    Kram och ha en fin helg så småningom
    /Maria

    SvaraRadera
  3. Den oljelampan är verkligen fin! Ja ha nu en mysig helg och ha det gott :)
    Kram från Titti

    SvaraRadera
  4. Fin oljelampa, förstår att du gillar den!
    Krya på dig!
    Kram Gunilla

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.