Sabelhagens olivlund

söndag 4 april 2021

En skön påskhelg

 


Hoppas ni alla har en fin påskhelg.
Det har vi. Varit lediga sedan i torsdags, och det har gått hur fort som helst. Vi har det så himla skönt. 

 På långfredagen hade vi mina föräldrar här på grillat, planen var att sitta ute, vilket vi också gjorde när vi åt middag. Men sedan från ingenstans började det regna. Vi fick ta fikan inne. Dom är vaccinerade sedan över två veckor nu, så det kändes okej att sitta inne. Samtidigt lite konstigt då vi inte umgåtts inne på över ett år. Men vi höll ändå bra avstånd. Jag jobbar ju som vanligt och träffar mina arbetskamrater och särskoleeleverna varje dag. Så då vill vi fortsätta vara försiktiga även om dom fått vaccin. 


Vi fixade iordning på vår uteplats, solen kom fram och man kunde sitta utan jacka. Men senare kom då regnet. På påskafton tog vi en tripp med elbilen till Bohuskusten. Vi åt middag på en uteservering i Hunnebo och köpte med oss fika från bästa bageriet i Kungshamn. Jag köpte nya sneakers och vi körde även förbi landet i Heestrand. En skön dag som avslutades hos svärmor och svärfar i utkanten av Göteborg, med lite goda påsksnittar och ett glas vitt. Daniel höll sig till vatten för han skulle ju köra hem sedan. Det blev en Cosmo när vi kom hem. I dag har vi varit och promenerat vid havet med våra fina vänner och sedan fika på deras altan. Så mysigt. 


Ha en fortsatt skön påskhelg


Min ledighet fortsätter några dagar till. Underbart 💗


Kram Maria 


6 kommentarer:

 1. Låter som en helt fantastisk påskhelg! Lugn och mysig...
  Kram från Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar lugna sköna tillsammansdagar med en utflykt och fika <3.
   Kram

   Radera
 2. allt låter, en riktig mysig påskhelg. Senaste året har ju varit minst sagt konstigt, härligt att man ändå kan träffas och umgås lite. Vädret har varit väldigt omväxlande, på Påskafton satt vi ute och solen värmde gott, igår var det kyligt i vinden och idag vakna vi till att det haglade och det var riktigt kallt. Nu längtar man efter vår och värme, vill kunna sitta ute längre än små korta stunder.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Påskhelgen har varit så himla mysig, och nu njuter jag av att ha ytterigare några dagar ledigt. Riktigt aprilväder på morgonrundan idag, både sol och hagel och blåste på det.
   Ja vad konstigt med kommentaren, men ibland blir det så. Kanske att jag behöver uppdatera min dator.
   Ha en fin annandag
   Kram Maria

   Radera
 3. allt låter, en riktig mysig påskhelg. Senaste året har ju varit minst sagt konstigt, härligt att man ändå kan träffas och umgås lite. Vädret har varit väldigt omväxlande, på Påskafton satt vi ute och solen värmde gott, igår var det kyligt i vinden och idag vakna vi till att det haglade och det var riktigt kallt. Nu längtar man efter vår och värme, vill kunna sitta ute längre än små korta stunder.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Konstigt att början på det jag skrev inte kom med och att det kom två gånger.

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.