Sabelhagens olivlund

måndag 22 juni 2015

I vårt annex

En somrig bukett på bordet i vårt lilla kryp in. En midsommarbukett som står så fint fortfarande. Blommor gör så mycket för känslan inne tycker jag, blir så ombonat och mysigt. Hade med mig flera hoya på båge hemifrån, de får vara på sommarkollo här på landet medan vi är bortresta. 


Den kopparfärgade krukan passar fint in på bänken. Torkad hortensia i skålen 

Oooups, där kom jag med :) 

D åkte till jobbet tidigt i morse, det är ju en bit att köra härifrån landet. 
Vi stannar några dagar till och bara tar det lugnt. Nu blir det Lykkeprommis. 


Kram Maria 


11 kommentarer:

 1. Riktig vara på landet känsla, så fint!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Härligt med sommarbuketter inne ute är så kyligt att det blir mycket innevara nu. Har flyttat ner i sovstugan nu det är lite trångt när man ska vara inne mest Längtar efter sol och värme nu. Att vara på landet är en bra början på semestern.
  Ha det så gott
  Kram Meta

  SvaraRadera
 3. Hej, tror att du har en likadan spegel som jag...Min är i mässing , fanns i mitt föräldrahem i många år. Tror mamma köpte den på auktion...Hur gammal tror du att din är?
  Älskar Lupiner, de fanns i massor i vägrenerna i Småland i går, då vi for på inköpsrunda till Kosta Outlet. Men de trivs inte hos mig, tyvärr. Så det var ingen ide´att stanna bilen o kuta ut o haffa plantor!
  Ha en fin fortsättning på veckan! // Lena i Blekinge

  SvaraRadera
 4. Hej Lena. Jag frågade min mamma om spegeln, och hon tror den är från 50-talet. Roligt att höra att du har en likadan.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Landet och lupiner - ja bättre än så blir det väl inte! Härliga bilder du bjuder på...
  Varm sommarkram,
  Titti

  SvaraRadera
 6. Ja det gäller att frossa i alla fina blommor som finns nu. Vilket mysigt ställe, ger verkligen den där härliga landetkänslan. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 7. Mysigt i annexet och härligt med några dagars ledigt. Kram Suss

  SvaraRadera
 8. Hej vännen! Så himla mysigt! Så fint stlleben med spegeln och allt! Gillar!
  Ni ser också ut att ha haft en fin midsommar! Vilket paradis ni har! Jag och P har bokat en natt på Smögens havsbad (tror jag det hette) i juli, och några nätter i Gbg. Ev. byter vi en Gbg till något annat ställe på väg hem. Det blir en liten roadtripp ;)
  Jag hoppas att du fortsätter att lägga dig i mina trädgårdstankar, jag tar så tacksamt emot tips, då jag inte kan mycket själv om det ämnet ;) :) Ska absolut kolla efter flera växter att sätta tillsammans med hjärtanen. De börjar bli lite gulfula redan :(
  Ha en fortsatt skön landetlunk!
  Kram, kram!
  /Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej igen ;)
   Smögen är inbokat den 18:e och Gbg 19-21:a. Sen vet jag inte om det blir någon mer natt kring Smögen innan 18:e eller efter 20-21:a på väg hem.
   Kram

   Radera
  2. Attans, då missar vi varandra... igen :(
   Kram

   Radera
 9. Låter ljuvligt att bara få vara och njuta på landet. Buketter kan man aldrig få för många. Piffar upp det tristaste hörn☺
  Kram Milla

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.