Sabelhagens olivlund

onsdag 11 oktober 2017

På klipporna i vackra Särö, och snyggaste tröjan i aubergineI helgen var vi i Särö igen, behöver väl inte säga att det är en favoritplats för oss:). Vi gick runt Särö Västerskog som är ett naturreservat, och det märktes att det var fint väder, fullt på parkeringen och många som satt vid stranden och fikade. Lykke träffade några vovvar, och hon tyckte det var så roligt. Man går både alldeles intill havet och genom lummig skog så det är liksom lite av allt, och det gillar vi. Här finns ekar som är mellan 200-300 år gamla, så häftigt. 

Jag trodde ju inte jag skulle kunna ha vinrött/plommon/auberginfärg i höst, men det gällde "bara" att hitta rätt nyans. Och det har jag gjort nu, så himla nöjd:). Köpte mig en mohair-ulltröja. Och se på den fina ärmen, lite kortare "ballongärm".  Jag börjar känna mig lite nöjd med mina höstinköp:) 
Men nya glasögon fattas ännu. Har inte fått till att göra en synundersökning ännu. Tänkte jag skulle göra det samtidigt som William, för han ska ju snart börja övningsköra. Japp en knapp månad till han fyller sexton. 
Tröja från Tiger här 
Jeans från Tiger här Skönt att halva veckan är gjord. Har varit rätt pigg hittills, men idag efter lunch kände jag mig helt klubbad:). Vet inte om det är att vi varit uppe
 lite senare några kvällar och så har vi ju tränat. Oh my jag var helt slut i tisdags morse:). Träningsvärken slog till:) Men det är ju samtidigt väldigt skönt, att känna att man gjort något. 
Nu är Daniel snart hemma, och jag ska byta om till träningskläder för sedan bär det av till gymmet. 

Ha det gott 


Kram Maria 
1 kommentar:

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.