Sabelhagens olivlund

onsdag 28 februari 2018

Hej då februari - en krönikaNu är det inte många timmar kvar av februari, och det är väl ingen favoritmånad precis, utan mer en transportsträcka mot våren. 
Även att det är en del att fira i februari, min pappa fyller år, och svärmor. Och Alla hjärtans Dag om man nu vill fira det. Och min namnsdag:) 
Grattis alla Marior på namnsdagen! 

Det mest besökta inlägget blev vårt vardagsrum som jag publicerade  den 
4 februari. Här finns inlägget i sin helhet.  


 En Hortensia i en underbar blå färg flyttade in på fönsterbrädan i köket Vi äter långa goda frukostar i köket och dukar med nytt Pillivuytporslin Den 7 februari fick jag sommarlängtan 


Vår älskade Lykke <3 
Tror ni gillar när jag skriver om henne, för hon får ofta många visningar.  
Datenight och Alla hjärtans dag


En underbar långhelg på landet. Vi hade inte varit där sedan nyår, så det var så härligt att komma iväg. De första engelska pelargonerna hemma hos oss En promenad vid havet i Långedrag i helgen som gick, älskart:)  Det här var min februarimånad i korta drag. 
Har aldrig gjort ett sammandrag av en endaste månad så här förut, men så tänkte jag varför inte liksom:). Det kanske kan bli en vana här inne hos mig, vem vet. 
Som ni kanske märkte tog jag inte med inläggen från Marina och vårt drömhusbygge där, tänker att det får bli ett eget inlägg så småningom. 


I dag har det varit helt galet kallt, i -13° och hårda isvindar. Burr!!! 
Lykke ville inte alls gå ut i morse, hon tycker inte det är något vidare väder trots att hon har sin fina vinterjacka på sig:). 


I dag är vi lite trötta och sega både jag och Daniel, så vi har tagit långkväll i soffan med var sitt glas vin. Mysigt. 

I morgon är det 1 MARS, och våren är här:). 
Kanske inte om man tittar ut genom fönstret eller ser på termometern, men den första V Å R M Å N A D E N  är här. Ha en skön kvällKram M
4 kommentarer:

 1. GRATTIS fina Maria....;)
  Vilket härligt inlägg...vad mycket du hunnit med i februari...å jag tycker det var en rolig idé med ett sammandrag så här..
  Å stort älsk på Lykke med hakan på bordet såklart..;)
  Kraaaam Katarina

  SvaraRadera
 2. Til lykke med navnedagen! (Den skik bruger vi slet ikke i Danmark. Ikke i den del af landet hvor jeg kommer fra, i hvert fald) Et dejligt indlæg fuldt af gode billeder og optimisme. Og, ja, i morgen er det forår! Her er faldet vildt meget sne. Det har sneet i 30 timer i træk, men d. 1. marts er forår :-)
  Knus fra Nana

  SvaraRadera
 3. GRATTIS och kul med en månadskrönika :) Ja nu stryker vi den månaden ur almanackan och tar nya tag...
  Kram i snöyran från Titti

  SvaraRadera
 4. Det är så trevligt att följa din blogg och en sammanfattning är också trevligt. :)
  Känns skönt att vi redan är inne i mars månad men hade önskat att det var lite varmare ute, men den som väntar på nått gott.... :)
  Det är ju väldigt härligt att solen visar sig och att dagarna blir ljusare.
  Ha det så gott!
  Kram Lotta

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.