Sabelhagens olivlund

söndag 4 februari 2018

Kika in i vardagsrummet och se nya tavlorna


Tavlor har äntligen kommit på plats i vardagsrummet, så nu slipper väggarna gapa tomma längre. Sean Connery har tagit plats i mitten och på hans vänstra sida går Frank Sinatra. Tavlor gör verkligen jättemycket för ett rum, och jag är så glad över att Daniel satte upp dem i veckan. Nu känns vardagsrummet mer komplett. De petrolblå fåtöljerna är jag så supernöjd över och med kuddarna i soffan blev det perfect match. 
Saknar kuddar i fåtöljerna och en ny matta, men det får komma senare. 
Tänker att jag ska byta ut lite lyktor och plädar efter säsong. Det är ju som ni vet inte min starka sida:). Rumsgranarna står kvar, och jag funderar lite på hur länge man har dem framme? De är ju så fina och fyller upp så bra. Är det möjligen så att man kan ha dem tills de går att ställa ut dem på balkongen, eller så. Hur som helst så får de stå kvar ett tag till:). Jag har tre, en här i vardagsrummet, en på fönsterbrädan i köket och en i hallen. 
 Mycket av det vi har i vardagsrummet kommer från vår stora favorit när det gäller inredning, Slettvoll. 
Vi var ju på deras nyinvigning för ett tag sedan och det var då vi köpte Frank Sinatra tavlan. Se här om ni vill.  
Mycket förkylt här fortfarande, så trist. Men det är bara att gilla läget och göra sig oändligt många koppar te och ligga i soffan med filten om sig och lägga fina saker i varukorgar lite här och där:). "Låstsasshopping" är riktigt bra grejer ibland:). 
Ha en fin söndag Kram M 

3 kommentarer:

 1. Så fint du har det hos deg, og flotte bilder!
  Ha det godt!
  Klem, Marit

  SvaraRadera
 2. Fint!
  Jag undrar också hur länge man kan ha rumsgranarna framme... de är ju lite jul men det går ju inte att köpa nya varje år, så man vill ju spara dem! Jag har ännu min framme i hallen, den är ännu så fin.

  Ha det gott och krya på dig!
  GUnilla

  SvaraRadera
 3. Jättefint ni har det!
  Rumsgranarna är jättefina tycker jag och man kan ha de framme så länge man vill. De passar så bra med allt det andra.
  Kram Lotta

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.