Sabelhagens olivlund

onsdag 14 februari 2018

Kärlek
Hur har ni det denna Alla hjärtansdagskväll?
Några firar kanske med små presenter och bubbel, andra går på restaurang, firar med sin hund eller sin kompis. Och de som inte firar alls, som tycker dagen är ett jippo. Och jag eller vi kanske jag ska skriva, gör väl oftast inte så mycket väsen av denna dag, ibland har jag köpt något till Daniel och ibland har jag fått blommor, det har varierat lite från år till år. Vi visar kärlek alla dagar i veckan och "behöver" inte en speciell dag. 

 Vi har precis kommit in efter att ha hjälpt Daniels mamma med att köra blomsterbud. De hade så otroligt mycket att göra i butiken, massor av buketter som skulle göras och levereras. Så kärleken spirar runt om i vår stad och det är härligt. 


I dag ringde Daniel mig på jobbet och undrade när jag slutade för han tänkte komma förbi och hämta mig. Jag blev så jätteglad:). 
Han fick stå utanför och vänta en stund för jag fick oplanerat jobba över en halvtimma. 
Och när jag äntligen kunde gå från jobbet, och satte mig i bilen tog han fram världens finaste bukett med rosor. Jag blev så glad och överraskad. 
Jag har den mest omtänksamma och snällaste sambon, och jag är fortfarande lika kär i honom efter våra 20 år tillsammans. Han är min trygghet. Jag blir lite löjligt knäsvag och pirrig fortfarande. Älskar kärlek <3. Nu ska vi hälla upp varsitt glas vin och sätta oss tillrätta i soffan. Ha en fortsatt kärleksfull kväll Kram M 
4 kommentarer:

 1. Så flotte roser som du har fått! Ja, kjærlighet er viktig og det vil vi ha mye av :) ♡

  Ha det godt, Maria!
  Klem, Marit

  SvaraRadera
 2. Åh, hvor sødt! Vi er aldrig rigtigt kommet med på Valentins dag som er ret ny her i Danmark, men jeg mener ikke at man kan fejre kærligheden for meget ❤️ og jeg vil prøve at gøre lidt mere ud af dagen næste år. Vi er heldigvis også gode til at vise kærlighed resten af året herhjemme. Vi er nogle heldige nogle, både du og jeg :-)
  Knus fra Nana

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att känna så efter så många år, det är inte alla förunnat!
  Må gott!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Underbar bukett och visst är det en härlig dag att fira! I dag dök solen upp långt därborta i horisonten, det var längesen. Sånt gör en också GLAD :)
  Kram till dig denna torsdag...
  Titti

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.