Sabelhagens olivlund

söndag 11 februari 2018

Bästa platsen




Vår lilla prinsessa vet hur man tar vara på livet och njuter som mest:). 
Hon har funnit sig tillrätta i vår lägenhet, och har sina favoritplatser här hemma. Pinnsoffan som vi har i köket, den köpte vi till stor del för att hon skulle kunna sitta där och se ut. Och med gosigaste fårskinnet och kuddar har det blivit hennes favorit. Hon ligger där ofta ofta. Både när vi lagar mat och äter:). Och allt som oftast blir det en liten smakbit till henne:). 
Hur söt? <3 
Jag brukar säga att Lykke har gått sötskolan:) Eller hon är nog mer helt naturligt söt och världens snällaste lilla sötfia. 
Hur är det nu.. får man verkligen ha hakan på bordet..? :) 
Njae, egentligen inte:). Men här blev det ett undantag. 



Hon vill gärna ligga lite högt och denna posen på alla fina kuddar i soffan... den vet jag inte riktigt vad jag tycker om... Men samtidigt vet jag att jag kommer inte plocka bort de fina kuddarna varje morgon när jag går till jobbet och lägga dit dem igen när jag kommer hem. För hon ligger mest där när vi inte är hemma, speciellt om solen skiner in genom fönstren i vardagsrummet. 
Så det får vara som det är:) 






Lykke älskar att sitta och spana ut genom köksfönstret. Och på bilden nedan har hon fått syn på Zoé, Daniels systers katt, de bor grannar med oss. Och allt som oftast sitter de och kikar på varann. Så gulligt<3. 






 Vara ute och promenera vid havet, eller i skogen, är underbart tycker både Lykke och vi. Gör det allt som oftast på helgerna, som ni vet vid det här laget:). 
I morse var det lite kyligt, en isande blåst som gjorde promenaden rätt kall och ogästvänlig. Men ändå skönt att komma ut. 

Bilderna nedan är från soligare dagar kring juletid. 






 I går hade vi en dag på stan med shopping och fika, helt i min smak:) 
Så jättemysigt. Först var vi hela familjen, men när William fått två tröjor och fika, tyckte han att det var dags att dra hemåt:). Och Lykke fick lägga sig i bagagen, hon var nöjd efter att ha fikat på NK. Jag och Daniel gick ett varv till och hittade så mycket snyggt. Jag köpte litegrann, visar en annan dag:). 


Nu ska vi snart göra oss klara för att åka till Båtmässan. 
Sportlovet har börjat för William, och Lykke får sällskap hemma på dagarna. 
Jag och Daniel har tagit fredagen ledigt, jobbar annars som vanligt. 


Ha en fin söndag 



Kram M 



 Det strular fortfarande med att läsa in bloggen, det står att "Ett fel uppstod" när den ska läsas in, men det går om man försöker flera gånger. Tack för att ni gör detta. 







7 kommentarer:

  1. Hej Maria.
    Altså, hvor er Lykke sød! Vores hunde har også yndlingspladser, og når vi ikke er hjemme er Olgas yndlingsplads den sofa hun ikke må ligge i :-)
    Jeg har ingen problemer med at indlæse din blog!
    Dejlig dag til jer!
    Knus fra Nana

    SvaraRadera
  2. Fint skrivet om sötaste Lykke! <3
    Kul när de hittar sina favoritplatser. Det är ju bara så gulligt när de sitter och tittar ut, man skulle så gärna vilja kunna läsa deras tankar. <3
    Joji har ett ställe där han brukar titta ut och ser han något extra spännande så ställer han sig med framtassarna på elementet och ser så där extra nyfiken ut. <3
    Ha det så gott!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. Lykke er jo bare så søt! Vakre bilder av henne. Dyr vet som regel akkurat hvor de skal ligge, og har alltid sine egne favorittsteder. Sånn er det med mine katter også.
    Ha det godt.
    Klem, Marit

    SvaraRadera
  4. Verdens fineste vakreste Lykke :) utrolig fin og søt hund.
    Morsomt og følge med utviklingen på huset i Marina- og gleder meg til og se hvilken nye klær du har kjøpt deg :)

    Ha en fin ny uke

    Klem Monica

    SvaraRadera
  5. Hon är ju för söt!!! Lika bra på att njuta av livet som hennes lilla vän Ferry är ;)
    Havspromenader... längtar också efter det nu!
    Så roligt att se framstegen med ert bygge! Skulle skrivit till dig via Messenger för länge sen men fattar inte vad jag gör av tiden???!!!! Måste skärpa till mig...
    Ikväll jobbar jag till 17:30, imorgon till 18 (APT) och onsdag 17:30 (jobbar över 1 tim) så det blir sena kvällar hela veckan här. Ska försöka hinna med ett besök på IKEA också...
    Kram och ha en fin ny vecka vännen!
    /Maria

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.