Sabelhagens olivlund

onsdag 24 oktober 2018

Jag är UTLOGGADJag är utloggad från min egen blogg, vet inte alls hur det blivit så. Jag kan inte logga in igen. Har försökt minst hundra gånger.
M E N  D E T  G Å R  I N T E! 
Det enda jag ser är att jag har uppdaterat till 12.0 på min dator och har en äldre uppdatering på min iPhone 7, där jag är inloggad och allt är som vanligt. Men från min nya Macdator går det inte alls att logga in på min blogg. 
Det känns som om blogger hänger efter och inte är kompatibel med uppdatering 12.0. 
Jag kan göra inlägg, men har inte 'tillgång' till min egen blogg med att lägga till bloggar i min lista och vill jag kommentera hos andra måste jag fylla i alla uppgifter och typ kommentera som anonym. 
Någon som har samma problem? 
Tips på vad jag ska göra? 

Och ett annat stor problem är att många av mina läsare signalerar att de inte får kommentarerna att "fastna" på min blogg. Ni skriver alltså en kommentar men när ni trycker på publicera försvinner kommentaren ut i tomma intet.
Det kan även hända mig när jag kommenterar på vissa bloggar. Andra kan inte kommentera överhuvudtaget. Jag ser ju på besöksstatistiken att ni är här, men det är så jätteroligt att läsa era kommentarer också. Och jag förstår ju att om ni inte lyckas kommentera på första försöket, är det nog inte många som försöker igen. Jag är så tacksam för er som hänger här inne och har tålamod och tid och försöker igen.
Vad gör ni åt kommentarer som inte "fäster" på er blogg? 
Hur gör jag för att kunna logga in på min egen blogg igen? 
Det står Logga in, men när jag klicka på så kommer jag inte alls till Logga in sidan. Och går jag in via Google går det inte heller. Detta tror jag beror på att jag uppdaterat min Mac dator till 12,0. 

Är det dags att byta bloggplattform från Blogger till något annat. Vad i så fall? 

Har ni provat att kontakta Blogger någon gång? Har ni fått svar på era frågor? 
Jag har ju en liten blogg som jag driver som hobby, men jag vill ändå att det ska vara lätt och smidigt och enkelt att läsa och kommentera. 


Sabelhagens olivlund finns också på Facebook här 


Hoppas ni inte har blåst bort.
Helt galet så det blåser här på västkusten.
I går natt lokaliserade vi många nya ljud här i vårt nya hus:).
Pinnar från ekarna runt om, som blåser mot fönsterrutorna, taklucka till vårt atrium som står och slår och helt enkelt mycket blåst:). Vi bor ju vid havet.

Men idag verkar det vindstilla, så skönt.


Ha en fin mittiveckandag
Kram M

11 kommentarer:

 1. SKUMT! Men det är säkert uppdateringen som spökar...jag hatar dessa uppdateringar även om de bör göras, de stökar till det rejält. Jag är så himla oteknisk så jag hoppas någon vet hur du ska göra!
  Kram i dessa iskalla vindar som råder idag,
  Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja troligtvis är det uppdateringen som inte är kompatibel med Blogger. Trist är det!
   Hade gärna haft denna senaste uppdatering ogjord, backa bandet:)
   Kram och ha en fin kväll.

   Radera
 2. Jag har också problem. Kan inte lämna kommentarer via google-konto. Utan får använda namn och webbadress. Klickar jag på google-konto, så händer ingenting, kommentaren försvinner. Tidigare har det varit att man fått logga in, om man råkat vara utloggad, men nu funkar det inte. Funkar på min i-phone 7. Datorn är en MacBook Pro och bara två veckor gammal, antar att jag har den senaste uppdateringen...? Men är så oteknisk så jag vet inte. Högst upp på min meny står det "Skapa blogg" och "Logga in", om jag klickar på logga in, så är jag ändå inloggad och kommer till översikten på alla inlägg, om du fattar. Fast egentligen fattar man ju ingenting... ;) Jag har skrivit frågor till Blogger förr men inte fått svar.
  Hoppas allt rättar till sig för oss.
  Kram/maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då har vi samma problem, jag har det exakt som dig. Min Mac är ca 2 månader gammal.
   Tala gärna om om du får svar från Blogger. jag kontaktade dom i ett annat ärende, men jag fick aldrig något svar. Hoppas du har bättre tur.
   Kram

   Radera
 3. Håper du finner ut av det, Maria! Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg.
  Klem, Marit

  SvaraRadera
 4. Hei!
  Bruker du nettleseren google chrome? Jeg hadde problemer med bloggen og skifta nettleser. Det ordna seg.
  Klem Anne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte Google Crome, använder Safari. Tack för ditt engagemang att försöka hjälpa mig.
   Kram

   Radera
 5. Ej, hvor irriterende, Maria! Jeg kan desværre ikke hjælpe dig, men jeg kan fortælle at jeg - siden jeg opdaterede min Mac for nogle dage siden - har store problemer med at kommentere på WordPress blogs. Jeg kan heldigvis godt komme til min egen, men kan ikke logge ind på WordPress.com. Desuden er det blevet helt vildt tungt at lægge kommentar hos jer der har Blogspot. Jeg skal "bevise at jeg ikke er en robot" i mange omgange. Mon ikke Apple finder ud af at de skal foretage nogle rettelser ...?
  Knus fra Nana

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är mycket irriterande! Jag får "bevisa att jag inte är en robot" när jag ska kommenterar på min egen blog, dvs svara er såhär. Tack för din hjälp.
   Kram

   Radera
 6. Hei igjen! Jeg tror at det kan være problemet at du har Safari. Jeg måtte skifte nettleser.

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.