Sabelhagens olivlund

måndag 1 oktober 2018

Solnedgång över Särö

Måndagens jobb är klart, jag har åkt pendeln och Lykke var överlycklig när jag kom hem. Hon var så generös och gav mig en blöt öronpuss, det är inte så ofta. Av naturliga skäl, då mitt hår brukar hänga vägen:). Men idag hade jag tofs:). Haha, helt onödigt vetande, men ändå;). 

Vi har varit ute på baksidan och kastat boll, Lykke älskar det och matte fick pluspoäng;). Hade tänkt promenera men regnet öste ner, så jag valde det enkla som tog kortast tid. Och Lykke var nöjd. 
Har landat vid matbordet i vardagsrummet, en liten bloggpaus innan middagsfixet börjar. Och nu skiner solen igen, det är väldans omväxlande väder, nästan så man tror det är april. Tänk om det vore det, och sommaren låg framför oss och inte vintern. Fast hösten Ä R mysig, det tycker jag. Och denna vintern blir annorlunda då jag inte åker Vespa, och inte behöver tänka på vädret lika mycket som tidigare vintrar.
Jag vill bara visa er den vackra solnedgången vi hade här i fredags när vi var ute och gick kvällsrundan. Helt galet fint, älskar att promenera vid havet. 

Nu dags att börja skala rotfrukter och skjutsa in i ugnen. 
Sedan ska jag pynta lite på den nya byrån som vi köpte igår. 
Visar er senare om jag får till det. 


Nu njuter vi måndagskväll med sol och regn omvartannat. 
Kram M 
2 kommentarer:

 1. Hei Maria!
  Vakre bilder av solnedgangen.
  Klem Anne

  SvaraRadera
 2. Så vackra bilder! De årstiderna jag tycker bäst om är vår, sommar och höst. Vintern kan helt tas bort tycker jag ;) är verkligen ingen vintermänniska!
  Fördelen med den mörka tiden på året är att man med gott samvete kan sitta inne och mysa och tända ljus.
  Kram Lotta

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.