Sabelhagens olivlund

onsdag 10 oktober 2018

Jag vet i alla fall varför vi flyttade hit

Vilken morgon det var i söndags, tror vi kunde gått en hur lång promenad som helst. Men frukostsuget gjorde att det "bara blev den vanliga rundan" vid havet. Känns helt naturligt att säga "den vanliga rundan" om världens finaste promenad vid havet:). Vi vet i alla fall varför vi flyttade hit <3. Så glad och lycklig över att vi tog steget och modet till oss och bosatte oss vid havet söderut, knappt tre mil utanför stan. Det är så lugnt och tyst, avkopplande och stilla. 
Haha, vi har nu tre mil närmre till Marina;).  Dimman låg över havet och det såg ut som sjörök. Nedan ser man den långa Golfbanan. Det är där vi kommer hänga i vår;). 
Daniel är helt inne på att ta Grönt Kort, men jag får se hur jag gör:). Vore såklart roligt, men vi får se.  Vi har krupit upp i soffan med varsitt glas vin. Tittar på den spännande serien "Queen of the South" på Netflix. 
Middagens Ceasarsallad är uppäten. 
Lykke har varit en stund hos Sessan och Molly idag, hon känner sig så hemma där nu. Så härligt att se den lilla flocken som tycker så mycket om varandra <3. Man blir varm i hjärtat. 
Kram M 


3 kommentarer:

 1. Ja, jeg kan da også forstå hvorfor I flyttede til jeres hus! Stedet ser helt vidunderligt ud! Jeres flytning minder lidt om vores på den måde at den foregik efter lang tid og at vi nu føler at vi er kommet hjem til det helt rigtige sted for os :-)

  SvaraRadera
 2. Ups, der skulle have stået "efter kort tid" :-)

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder! Förstår att ni trivs där!!! Härligt att allt blev så bra när ni vågade ta steget! Här står jag också inför förändringar, men handlar inte om flytt, berättar mer längre fram när bitar faller på plats!
  Kram/maria

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.