Sabelhagens olivlund

tisdag 2 oktober 2018

Nya barstolar i sammetÄntligen är de här, våra lejongula barstolar som vi beställde i augusti. Vi har väntat flera veckor, men det fick det vara värt. 
Jag tycker det blev hur fint som helst, var först lite osäker på om färgen var för "vågad", men när de väl var på plats så var det ingen tvekan. De får stanna kvar:). Sköna att sitta på och mjukt ryggstöd att luta sig emot. 

Vi har inget traditionellt köksbord här hemma utan köket har en köksö med "barhäng". 
Så det är här jag kommer hänga med ett glas vin när Daniel lagar mustiga höstgrytor:). Lyssna på skön musik och bara mysa i höstrusket.
Fast vi hoppas ju på en fin höst med hög klar luft och en sol som stålar. Tisdag idag och låång dag på jobbet med avslutande kvällsmöte. 
Men men det får gå det också, det är ju inte så ofta. 

Kram M 2 kommentarer:

 1. Så snygga stolar! Fint att ta in en annan färg så att allt inte går i samma färger, gör att det sticker ut lite och blir då mer synligare. Ser riktigt sköna ut att sitta i också!
  Ha en fin dag!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. I love your decorations in your home. The bar stools are so cute and I love the open window in the background. Thanks for the share, have a fantastic rest of your day. Keep up the posts.

  World of Animals

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.