Sabelhagens olivlund

söndag 7 januari 2018

Första uppdateringen 2018 från vårt drömhus
Nu har bygget av vårt hus dragit igång igen efter jul och nyårsuppehållet, och vi har fått de första bilderna från 2018. Troget väntade vi i fredags, och på eftermiddagen fick Daniel mailet. Lika spännande varje gång:) Det är fortsatt gjutning och armering av muren i framkant. Men inom kort påbörjas gjutning av pool. 
Vi har börjat planera en resa till Marina fram i vår, nu kan vi snart inte hålla oss från att åka ner och se det live:) 
Känns helt overkligt att efter så lång tid som vi kämpat att äntligen vara på gång. Det är en hel del för Daniel att hålla koll på, flera fakturor och se så beräkningar stämmer. Och hålla kontakt både via mail och telefon med vår projektledare på plats. Men han tycker bara det är kul:). 

I går tillbringades dagen på Svenska Mässan och hundmässan, MyDog. Vi stod i Field Spanielmontern tillsammans med Lykkes mamma, äldre syster och kullsyster. Så jättetrevligt för både vovvar och mattar och hussar:). Sedan när vi kom hem på kvällen var det en tjej här hemma som snarkade gott i sin korg:) Sötfia<3. 
En bättre lördag:) 
Återkommer mer om detta i ett eget inlägg. 


Nu är julen bortplockad här hemma, ljusstakarna, stjärnorna och änglarna i köksfönstret är tillbakapackade ner i sina lådor och påsar. 
Rumsgranarna och några hyacinter är det som finns kvar. 
Nu vill jag bara ösa på med vår, och jag tycker att dagen redan har längt sig. I alla fall på eftermiddagen, morgnarna är väl rätt mörka fortfarande. 


I dag ska vi till bästa kloklipperskan och få Lykkes klor friserade, och så blir det säkert en fika någonstans och promenad vid havet. 
En söndag i vår smak:) 
Men först en Lykkepromenad i -8° och sol. 
Kram M 


7 kommentarer:

 1. Skjønner godt at dette er spennende- og for en flott utsikt dere får :) <3 Gleder meg til og se hvordan du innreder og hvordan det hele blir.
  Ønsker deg og dine et fantastisk 2018 :)

  Klemmer fra Monica

  SvaraRadera
 2. Så spännande med bygget och vilken otroligt vacker utsikt ni får. Ska bli så roligt att följa det här!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Det er jo så spennende å følge dette! Tenk å kunne se fremgangen der nede, og det må jo være helt fantastisk å se at det blir et hus ut avdet.
  Klem, Marit

  SvaraRadera
 4. Godt nytt år Maria!
  Herlig å se de første bildene fra 2018!
  Det blir spennende å følge den videre utviklingen, og det er klart dere må nedover å se det live:)
  Ha en fin ny uke:)

  SvaraRadera
 5. Hei!
  Spennende å følge
  Ha det godt! Klem Anne

  SvaraRadera
 6. Klart ni måste åka och titta på bygget.
  Igår märkte jag också att det var ljust längre. Underbart.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Vad härligt att ni kan känna att nu är det på allvar och få se bilder från det som görs.Det är ju inte bara ett hus som ska göras mycket annat först. Minns när far och mor byggde i Spanien. Puh vilket jobb det var....
  Härligt att kunna fara ner och se hur det är Kanske åxå ett måste känner jag som har sett det på nära håll hur det behövdes.
  Önskar er ett härligt bygg år 2018 så spännande att få se och följa er.
  Kram Meta

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.