Sabelhagens olivlund

onsdag 10 januari 2018

My Dog 2018


I helgen, tors-sön, som gick var den stora hundmässan My Dog på Svenska Mässan i Göteborg. Lykke och vi var på plats under lördagen i Field Spanielmontern. Vi stod tillsammans med Lykkes uppfödare som hade med sig sina fina hundar Sessan, Lykkes mamma och Molly, Lykkes äldre syster. Och så kom kullsyster Juno med sin matte, husse och lillmatte. Vi stod alla tillsammans några timmar och hundarna hade en kul stund. De var så duktiga och tålmodiga. Stod där och tog emot alla klappar, kramar, gos och kli bakom örat. I flera timmar. 
Inte undra på att Lykke snarkade i sin korg hela kvällen sedan:). 
Men samtidigt är det bra träning för dem, och det var väldigt roligt. Lykke älskar att vara med dem, och hon tog det på stort allvar att stå på bordet i montern och visa hur fin hon är:). 
 Gick rasparaden, Lykke, Sessan och Molly. Lykke var lite tokig och drog och ville springa ikapp mamma sin:). Men hon stod fint sedan när vi skulle ställa upp oss. Detta är ingen utställning utan en parad med alla hundraser som är representerade på mässan. 
Man kan såklart ställa ut sin hund också, men det gjorde inte vi. 
Detta var vår lördag, en härligt rolig dag med mycket frågor att svara på och berättande. Så det var inte bara Lykke som var trött:). Kram M 

4 kommentarer:

 1. Hun er jo bare så vakker! Hun burde få en pris bare på grunn av det :)
  Klem, Marit

  SvaraRadera
 2. Jeg er imponert over hvor dyktig Lykke er. At hun klarer å være rolig med så mange forskjellige mennesker, hunder og lukter.
  Klem Anne

  SvaraRadera
 3. Årh, hvor er de søde! Og hvor er det altså en god idé med sådan en messe - og, ja, jeg kan godt forstå Lykke var træt da I kom hjem. Sikke en masse indtryk hun har fået :-)

  SvaraRadera
 4. Sååå fine de er!
  Og flinke, ikke rart en blir trøtt av en slik dag.
  Ønsker deg fin helg:)

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.