Sabelhagens olivlund

lördag 20 januari 2018

Vårt drömhus i Marina, veckans uppdatering - Work in progressVeckans uppdatering från Marina är här, och vi var lika spända av förväntan som alltid:). Det plingade till i Daniels mobil flera gånger i går kväll innan det äntligen var ifrån projektledaren. Rätt kortfattat denna gången, med bilder på den i stort sett färdiga muren. Den kommer bli klar nästa vecka. Och sedan ska det gjutas pool, den ska vara i framkant, never ending pool. Efter det ska det gjutas en hel platta i olika nivåer, lika stor som tomten. Där huset kommer stå på. Och vi kommer ha planteringar i stora gjutna "rabatter". Mycket betong blir det:) :).  Vi ser så mycket fram emot när man kan börja se lite "former" på tomten, som tex poolen. Och sedan blir det ju mer och mer tydligt ju längre projektet kommer. 

 Jag bara måste säga det igen, vi kan liksom inte tro att det är sant:). Vår dröm är på väg att bli verklighet. 
 Nu dags för morgonens runda med Lykke och sedan go'frukost. 
Kram M 4 kommentarer:

 1. Härligt att det går framåt och att ni väntat och längtat vet jag som läst hos dig länge :) Det är bara att gratulera till fortsättningen.

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 2. Det må være så herlig å se at bygget reiser seg! Det er en drøm som blir virkelighet, ja. Lykke til med fortsettelsen!

  Klem, Marit

  SvaraRadera
 3. O, vad fint det kommer att bli. Lycka till med fortsättningen

  SvaraRadera

 4. Very nice post.really I apperciate your blog.Thanks for sharing.keep sharing more blogs.

  หนังฝรั่ง

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.