Sabelhagens olivlund

måndag 8 januari 2018

Vinterklart med Moonboots och nya RayBan

Vilket väder vi hade i går, trodde först jag såg fel när termometern visade -8° på morgonen. Men efter några timmar var det på plussidan igen. 
Längtan till havet gjorde sig påmind och det fick bli en tur till vackra Särö. 
Och jag kan säga att vi i n t e var ensamma där en dag som denna med strålande sol. Det blåste dock en hel del, som nästan alltid vid havet. 
Vi gick runt Särö Västerskog och jag älskar att gå där. Saltvattensdoften slog emot oss när vi kom ut ur skogspartiet och havet öppnade sig. Lovely:) Lite fruset i strandkantenMina nya Moonboot som jag köpte innan jul. Det är det varmaste jag haft på mig på länge, avskyr att frysa om fötterna. Så nöjd med dem.


När vi gick där i skogen, så helt plötsligt så ser vi en annan Field Spaniel, och min hjärna börjar snurra vem kan det vara? Det finns ju inte så många så vi borde ju veta vem det är.
Det visade sig vara Lykkes bror Maxi. Det var ett tag sedan de sågs men Lykke blev tokglad och sprang fram till honom och de fick en kul lekstund tillsammans. Tyvärr fick jag inget kort på dem tillsammans. Men Maxi är rätt mycket större och har mer päls, men lika brun och fin.

Lykke <3


Och så invigde jag mina nya solglasögon från RayBan. Köpte ju ett Synsamabonnemang i höstas, och då valde jag tre bågar, två par slipade glasögon och ett par solglasögon med styrka. Solglasögon med styrka är det bästa bästa man kan ha tycker jag.

Sjalen är också ny från By Malene Birger.
Mössan är från Morris
Jackan från Gant, förra året.
Jeans från Tiger


Det var vår helt underbara söndag. 

Idag har vi haft studiedag med jobbet, både HLR och Brandövning och planering hann vi med. Så nu är det skönt att sitta i soffan med en kopp te. 
Kram M 


2 kommentarer:

  1. Så fine vintersko, og de så varme ut! Flotte bilder av Lykke. Hun er så søt :)
    Klem, Marit

    SvaraRadera
  2. Ser ut som det var en fin tur. Fine bilder. Hilsen Mette i hagebloggen furulunden.no

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.