Sabelhagens olivlund

måndag 24 september 2018

Att ha koll på vad som händer


Veckans första arbetsdag är avklarad och det är skönt, det är rätt avkopplande att sitta på pendeln hem och lyssna på en pod i lurarna och inte tänka på någonting alls. Trodde aldrig jag skulle vänja mig vid att åka både buss, pendel och spårvagn varje dag. Vissa mornar åker jag med Daniel, inte för att det egentligen går fortare men det är lite mysigt. 
Höstens kallaste morgon med 3 ynka grader i morse. Burr, men solen skiner och det är underbart, så då får man ta lite kyla på köpet:). Glad över att jag kunde använda min nya sjal i morse:). Här finns den om ni vill se vilken det är.
Lykke har full koll på vad händer utanför, sötfia <3. 
Kanske är snyggingen Pastis (gul labradorhanne 2 år) ute i sin trädgård, vem vet;). 
Eller så är det något annat som man absolut inte får missa:). 
 Och när man tröttnat på att se vad som pågår utanför så kan man ju sova skönhetssömn i sin sköna bädd:) 

 Nu har vi varit ute och gått en kvällsrunda och det var så himla härligt. 
Vinden har nästan mojnat helt och det var endast lätta vågskvalp vid klipporna och stranden. Nu blir det kvällsfika med den goda äppelkakan jag bakade igår. 
Och Daniel har tänt en brasa i spisen. En riktigt myskväll  <3 
Kram M 
2 kommentarer:

 1. Jeg har også tent opp i ovnen nå i kveld. I morgen er det meldt om frost her. Da var det kaldere hos deg enn her i dag. Høsten er her, og det er ikke bare hyggelig. Kulden er ikke min favoritt :)
  Ha en fin kveld, Maria!
  Klem

  SvaraRadera
 2. Årh, hun er så sød, Lykke :-) Det er da en fantastisk udsigtspost hun har der med udsyn til to sider! Sådan en krog gad mine hunde godt have :-)
  Knus til dig og Lykke

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.