Sabelhagens olivlund

onsdag 19 september 2018

Myskväll
I söndagskväll när Daniel kom hem från sin jobbresa till Alicante, mysade vi till det med att tända brasan och mycket levande ljus. Det är så otroligt skönt att sitta i soffan och bara "glo" in i brasan. En skön värme sprids och det är nästan att det blir för varmt att sitta under filten:). Så himla skönt att han är hemma igen, så allt kan bli som det brukar igen:). Fast det gick bra, mycket bättre än jag trodde.  Helgens bukett står på bordet, och några kuddar har hittat till skänken från att ha legat nerpackade i en flyttlåda. Tycker att det lätt kan kännas rörigt med mycket saker på en öppen skänk, så två kuddar i naturnära färger som inte tar för mycket uppmärksamhet fick det bli. 
Tidningskorgen från Artwood agerar vedkorg.  Nu ska jag ta en sväng med Lykke och se om det finns någon vass jag kan plocka in. Vill ha buketter överallt:). 
Nu nu hör jag i och för sig att hon sover så hårt i sin bädd, så det kommer nog krävas en del övertalning för att få med henne:). Hon har verkligen blivit en 'hemmagris';). Men jag vill ut och röra på mig, det är så skönt. 


Oj vad ni gillade inlägget med min höstbukett i rosa, jättekul:)! 

Vill ni ha ett mumsigt middagstips med kyckling som jag tipsat om förut? Kika in här Kram M 
4 kommentarer:

 1. Väldigt hög mysfaktor att tända en brasa och höra sprakandet från elden och känna den härliga värmen.
  Så fint ljus det blir från lampan och alla ljusen också, jättefint!
  Ha det så gott!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lotta. Tack snälla du.
   Hoppas det gått bra för Joji, och att han inte hoppar på tre ben längre.
   Kram

   Radera
  2. Joji mår bra igen och haltar inte längre, det försvann lika plötsligt som det kom. :) veterinären kunde inte hitta något fel heller så det var verkligen ett mysterium. Tack för din omtanke!
   Kram Lotta

   Radera
 2. Den rosa buketten gör sig verkligen på bordet i ditt vackra vardagsrum. Ha en fin fortsättning på veckan!

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.