Sabelhagens olivlund

fredag 14 september 2018

Inte en vanlig fredagskänsla
Regnet vräker ner ute, det smattrar mot rutan. Det blåser i ekarna som omger oss, jag har tänt ljus och krupit upp i soffan med ett glas vitt. Huset är fredagsstädat och William har grillat kyckling till middag, för första gången. Det blev jättegott. Lykke snarkar lätt från sin bädd intill de höga altandörrarna. Hon är helt slut efter att ha varit hos Sessan och Molly både i går och idag. De är så fina tillsammans Fieldtjejerna <3. Det är ingen vanlig fredag, Daniel är i Alicante med jobbet. Han åkte i onsdags tidigt och kommer hem på söndag kväll. Vi har aldrig varit ifrån varandra så länge förut under våra tjugo år tillsammans. Jag är ingen person som tycker om ensamhet och älskar några dagar för mig själv. Nope tvärt om :). Jag tycker om att sitta tätt intill i soffan och somna på hans axel när vi lagt oss om kvällarna. Vi gillar att vara tillsammans <3. 
Men jag intalar mig att jag 'lär mig' att gilla läget. För det går ju rätt bra trots allt. Även att vi längtar efter och saknar varandra så mycket.  Min mamma och pappa skulle kommit hit och hållit oss sällskap och passat Lykke. 
Men så på natten innan de skulle komma hit ramlade pappa illa i trappan, han föll handlöst från andra våningen ner till hallen. Åkte ambulans och på sjukhuset konstaterades fraktur på en nackkota, sy ett stort jack i huvudet, blåtiror och mörbultad. Han fick komma hem samma dag (!). Det kommer ta sin tid innan han är som vanligt igen. Vi är så tacksamma att allt gick bra trots allt, det kunde ha gått riktigt illa. Jag är så trött så trött, för det är även andra saker som hänt denna vecka, helt otroligt hur allt kan komma samtidigt med världens sämsta tajming. 
Men så är det. Och jag tror jag går starkare ut detta. I morgon åker jag och William på en mor&son shoppingdag till stan med extra allt <3 Ha en fin helg 
Kram M 

7 kommentarer:

 1. Allt kommer ordna sig😘💗

  Jag och Alex var ute förtur och ja man kan säga att det regnade en del😂😂

  Ha nu en go helg Maria🌸

  Kram Ella💗

  SvaraRadera
 2. God bedring til din far! Sikke et voldsomt fald. Godt at han trods alt slap nogenlunde fra det!
  Jeg har det som du og bryder mig slet ikke om at være fra min mand, men det lyder nu som om du og William hygger jer - og snart er Daniel jo hjemme igen :-)
  God shoppe-dag i morgen!
  Knus fra Nana

  SvaraRadera
 3. Nämen vilket trist avslut på veckan! Skönt att det gick bra med din pappa dock...
  Njut nu av helgen och shoppa mycket och länge i morgon :)
  Kramis från Titti

  SvaraRadera
 4. Tycker precis som du Maria, jag gillar inte att vara ensam heller. Man känner sig liksom inte hel då.
  Så tråkigt att läsa om vad som hänt din pappa! Vilken tur att det avlöpte väl men att skicka hem honom samma dag låter ju minst sagt i tidigaste laget!
  Vet hur det är när mycket jobbiga saker händer samtidigt och det nästan känns övermäktigt, men som du säger så kommer man ut ur det starkare.
  Önskar er en trevlig shoppingdag och helg!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Huff, det hørtes ikke bra ut, men det var godt at han ikke ble mer skadet!
  Ønsker deg en fin helg!
  Klem, Marit

  SvaraRadera
 6. Styrkekram, vännen! Vi hörs mer via andra kanaler! ;) =)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 7. Det låter som ni har det rätt gott ändå. Jag är däremot en som gillar att vara ensam. Ingen som går i dörrar, plötsligt ska fråga nåt eller äta när jag är som mest koncentrerad och inne i min kreativa må-bra-bubbla.
  Snart söndag
  Kram
  Anette

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.