Sabelhagens olivlund

torsdag 1 november 2018

Bästa tjejernaGick av bussen och vinkade till William som var ute och spelade golf på långa banan. Han hade försökt ha med sig Lykke tidigare idag, men hon blev så uttråkad och ville mest ligga och rulla runt i gräset. Sötfia<3. Så nu gick han ut ensam, när han visste att jag var på väg hem. 

Mötte Marie och Sessan som var ute på promenad, så jag gick hem och hämtade Lykke och gjorde dem sällskap på en skön runda vid havet. 
Tog några fina bilder, Marie hade 'mat-godis' med sig. Alltid lika uppskattat och Lykke tycker det är så roligt att hoppa upp på klippor och bänkar, men belöning då förstås:). Här har Marie lagt 'mat-godis' på stenen och så får de vänta tills hon säger "varsågod" och då tar de mumsbiten. Lykke slickar sig nöjt om munnen:). 
Sedan blev Lykke så leksugen och försökte få igång Mamma-Sessan, men det gick väl mindre bra:). Så himla söta tillsammans. 


 Så skönt med fredag i morgon. 
Vet ni att jag trodde det var torsdag först, så jag blev glatt överraskad när William sa att det är fredag:). Skönt när det är åt det hållet, och inte tvärt om som det oftast brukar vara. Nu lite plock och fix här hemma, jag har stekt pannkaka till William och det har en tendens att sprätta smör på hela köksön när man håller på. Så det ska jag ta tag i nu. 


Daniel håller på att tända brasan
Sedan mysig kvällsfikaHa en fin kväll


Kram M
8 kommentarer:

 1. Så fina. Jag njuter av vår lånehund, vilken glädje.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt med en lånehund. Vi funderade i tre år innan vi köpte Lykke. Hon är en underbar familjemedlem.
   Kram

   Radera
 2. Så fina bilder på söta tjejerna! <3
  Godisstenar är det bästa som finns.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är så härliga tillsammans. Får nog ta upp det där med godis på promenaden igen:)
   Kram

   Radera
 3. Så fine bilder du har tatt. Morsomt å se.
  Klem Anne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anne. Det var en härlig promenad som piggar upp vardagen.
   Kram

   Radera
 4. Så söta de är!!!
  Måste fråga, funkar det som det ska för dig nu, med kommentarer och så? Jag har hört att någon har problem hos mig, och någon inte... själv blir jag snart galen på att behöva klicka i bilder med rödljus och fordon massa ggr för att skriva en hälsning hos någon med Blogger :( Det märkliga är att i förrgår, vid ett tillfälle så såg allt ut som vanligt efter att jag varit och "meckat" med mina inställningar, för att bara strax efter ändras om och krångla igen. Funderar på om man behöver byta portal? Är det mac som inte lirar riktigt med googlekonton? Suck...
  Kram på dig och trevlig helg till er!
  /Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Funkar nog inte som det ska, tror flera har problem. Ska prova en annan webbläsare som jag skrev till dig.
   Ha en mysig helg
   Kram

   Radera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.