Sabelhagens olivlund

onsdag 14 november 2018

Så fina aprikos julstjärnor i köket

Så mörkt det är ute nu, vi är ju inte vana vid att bo utanför stan:). Jättemysigt, men man får ha pannlampa och reflexväst när vi går med Lykke på kvällsrundan.  Och även på morgonen när jag ska gå till bussen har jag ficklampa med mig:). 
Men jag gillar hösten jättemycket i år, sköna 8-9 grader om dagarna och inte så mycket regn. Och faktum är att jag ser även fram emot vinter:). Det är ovanligt för att vara mig. Men jag tror det är för att jag inte behöver tänka på väglaget då jag inte åker Vespa längre. Men visst kommer det säkert bli problem med pendeltåget om det skulle komma snö. Jaja det blir som det blir. Vädret är ju inget man kan påverka. Bara att gilla läget. 

Men nu var det ju inte en väderleksrapport ni skulle få här inne:) 
Utan vi skulle ju kika på mina aprikos julstjärnor. Så glad över dem. 
Haha, ni förstår att jag är helt tokig i aprikos just nu:).
Svärmor hade med sig dem när de var här på Williams kalas i helgen. 

 Middagen är klar och står i Staubgrytan på spisen. 
Och jag ska ta på mig reflexväst och ficklampa och ge mig ut i den mörka kvällen och gå bort till Marie och hämta Lykke. Hon haltar lite så jag vill inte att hon går för långt, så vi väntar där tills Daniel kommer strax efter och plockar upp oss. Ha en fin mysig kväll 
Kram M 
3 kommentarer:

 1. De abrikosfarvede julestjerner er smukke! Og det er nu man skal købe dem, for så kan man nyde dem i lang tid :-) Jeg glæder mig til jeg også har et køkken igen. Hvis det bliver færdigt inden jul, tror jeg at jeg vil abe efter dig og have julestjerner i vinduerne :-)
  Fortsat god aften til jer, Maria!
  Knus fra Nana

  SvaraRadera
 2. Så fine de er! Veldig fin farge på de.
  Klem, Marit

  SvaraRadera
 3. De är fantastiska men lite svåra att hitta. Men väl värda att leta efter :) Tur du har en sån svärmor.

  Ha en fin helg! Kram, Carina

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.