Sabelhagens olivlund

söndag 4 november 2018

Underbara morgon vid havet


Vår morgonrunda vid havet, tror ni börjar känna igen den nu:). Men jag tycker att den har olika uttryck varje helg, väder och vind skiftar, löven faller från träden och ger natur och omgivning ett annat utseende. Vi upptäcker alltid något nytt när vi går där och småpratar om ditt och datt. Det bästa sättet att starta dagen på. Mjukt och skönt med havet som granne. 
Och jag ser att ni är många som kikar in här just då jag skriver om havet, så jag kommer köra på:). Här har Lykke fått syn på en ekorre. Tala om att vara fokuserad:). 
 Våra sängar blev levererade igår kväll. Så roligt. 
Så idag blir det att greja iordning på övervåningen. 
Tror det kommer bli hur bra som helst. 

Efter tips från Anne, har jag nu bytt webbläsare, så nu kan jag kommentera utan att behöva bevisa att jag inte är en robot och krångla med att fylla i brandposter och övergångsställen. Men jag vet inte om det blir lättare för ett att lämna en hälsning också? Vet att många haft och har problem med att kommentarerna inte "fastnar".  


Ha en fin söndag och hoppas solen skiner på er Kram M 


4 kommentarer:

 1. Beautiful views over the sea which is never boring and your dog really looks adorable. Have a nice Sunday!

  SvaraRadera
 2. Kanske blir dagens bästa tips - vilken webbläsare ska man ha för att slippa? Jag orkar inte med reCaptcha och den senaste tiden är det en helvetesrundgång för att få iväg en liten fjuttig kommentar.

  Havet är alltid fint :)

  Kram, Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Carina. Jag har bytt webbläsare från Safari till Mozilla Firefox. Prova:).
   Kram

   Radera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.