Sabelhagens olivlund

torsdag 29 november 2018

Helgens Dukning och finaste inflyttningspresenten
Har landat i soffan efter en hektisk och samtidigt seg dag. 
Medarbetarsamtal på jobbet, och sedan rätt mycket att stå i på jobbet. Och när jag skulle åka hem stämde inget alls. Första spårvagnen var rejält försenad vilket gjorde att jag missade både tåg och anslutningsbuss. Men nästan två timmar senare var jag hemma :). Och då var jag rätt glad över att A körde hem Lykke hit, så vi inte behövde gå i regnet och blåsten. För idag blåser det helt galet mycket, och regn på tvären.  

Tänkte visa er den enkla dukningen jag gjorde när vi hade våra fina vänner A & P på middag i helgen. Det blev bara att jag fotade innan de kom, sedan hade vi fullt upp med att prata och ha trevligt:) 


Och vi fick så fina inflyttningspresenter, jag undrar hur hon kunde pricka så rätt:). Jag hade till och med suttit och kikat på just den vasen kvällen innan. Men jag beställde den inte. Vilken tur;). 
Och den fina höga lyktan tänker jag att man även kan ha ute på vårt bord till sommaren. Det höga glaset borde ju göra så lågan inte blåses ut av vinden. Men nu står den tillsammans med vasen på vår köks ö och ser så fina ut. 
Vinden viner runt huset, och regnet smattrar mot rutan. Lykke sover i sin korg och jag sitter ensam i soffan och inväntar Wahlgrens värld om en stund. 
Daniel jobbar och är inte hemma nu. William är på väg hem från stan där han fikat med en kompis. 

Hade tänkt sätta upp ljusstakarna i kväll, men de är i garaget. Och då behöver jag gå ut... inte speciellt lockande i detta väder. Så jag väntar tills i morgon:). Williams ljusstake har jag satt fram, den hade jag i en låda i hans walk in closet. 


F R E D A G i morgon <3 


Kram M 

2 kommentarer:

 1. Hej kompis! Kikar ikapp lite här... tänkte på dig igår när vi åkte ner till Smögen, att det var länge sedan vi hördes av. (Skriver nog på messenger till dig sen)
  Så fint ni har hemma! Och så mysigt runtom, tänker på bilderna i tidigare inlägg.
  Fnissar lite åt dina inflyttningspresenter... den där ljusstaken med cylinderglaset, den köpte jag för några veckor sedan när jag var in i en inredningsbutik inte långt från vårt hem (tänk att jag hade missat så mycket fint på så nära håll!!!) jag tänkte att den skulle "gifta sig" med den ERNST-lyktan vi fått av er och det gjorde den ju! (Har faktiskt inlägg på gång med den ljusstaken och annat från ERNST som jag köpt sista tiden) Och vasen, som du fick... en sån klickade jag hem för ett par dagar sen, så den är på väg haha... ;)
  Tack fina du för fin kommentar om min "räv-päls", jag tokgillar den!
  Kram och ha en fin första adventshelg!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Så kul att ni gillade dem. Och att ni inte hade dem. ❤ Kram.

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.