Sabelhagens olivlund

fredag 2 mars 2018

Önskar en skön helg med bilder från underbara vackra Särö

Äntligen är den sköna fredagen här, helt underbart. Eller hur:). 
Sitter en stund vid köksbordet och bara insuper fredagskänslan, strax så 
ska jag städa lite här hemma så det blir lite ordning och reda;). Lykke drar in så mycket sand och grus även om vi är noga med hennes tassar. 

Vågade inte köpa en bukett blommor på vägen, tänkte att de nog hade förfrusit i kylan på min Vespafärd hem. 
Tänk om det nu kunde bli lite mildare väder så man slipper frysa så fort man sticker ut näsan utanför dörren. I dag är det betydligt färre minusgrader, men istället så har blåsten ökat. Då föredrar jag helt klart kallare väder utan isvindar, som det var igår. Men men det är som det är:). 


I helgen som var åkte vi till underbara Särö och promenerade vid havet. 
Det är det bästa, att andas havsluft och vända näsan mot solen. Jag kunde till och med använda mina nya solglasögon:) Det var så fullt på parkeringen när vi kom så det var knappt vi fick en plats. Många andra som också vill njuta en stund vid havet. Vi höll oss intill strandkanten och gick inte ut på klipporna som vi brukar. Tänkte att det nog kunde vara rätt halt och besvärligt att komma fram där. 

Undra vad Lykke tänker? Hon studerade fascinerat svanarna som simmade runt och doppade sina långa halsar i vattnet och stod rakt upp och ner:).   Sötaste <3 
Sedan var det dags att bege oss hemåt igen, boostade med solenergi inför en ny vecka. Och nu är helgen här igen:). 
Dags att dra fram dammsugaren och ta ett varv:). Sedan tänder Daniel grillen när han kommer hem, och vi fixar en god middag tillsammans. 
Senare när vi landar i soffan tror jag minsann att han ska få blanda till varsin drink, är lite sugen på en Cosmopolitan. Köpte med mig Cointreau på vägen hem. 
Och sedan ikväll kommer det ett efterlängtat mail med bilder från vårt husbygge i Marina. OM de nu har kunnat gjuta och jobba som planerat denna veckan. Det har ju snöat där med. Ha en fin helg 
Kram Maria 


3 kommentarer:

 1. Vilket glittrande hav, underbart.
  Njut av helgen, kram.

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder! Helgen är så välkommen när den kommer och om den då också bjuder på sol så blir man extra glad. Så skönt när man känner hur solen värmer.
  Önskar er en härlig helg!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Så vakre bilder, Maria!
  Hav og Lykke er fint i sammen.
  God helg!
  Klem

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.