Sabelhagens olivlund

torsdag 8 mars 2018

Vårkänslor i vårt vardagsrum





Våren var så mycket på gång i går, det var takdropp, fågelkvitter och solen sken. Helt underbart. Men idag vaknade vi upp till snöplogens eviga skrapande här utanför. Gaah, så tröttsamt. Men, men det är bara att hoppas att detta är sista snörycket nu innan våren kommer på riktigt. 




 Köpte en bukett tulpaner och tog in våren på skänken i vardagsrummet. Flyttade runt bland lyktor och ljusstakar (japp plötsligt händer det... igen;). Och såhär ser det ut just nu. Gloria fick flytta dit samt de genomskinliga ljuslyktorna från Slettvoll. Jag tror jag blev rätt nöjd. 
Letade efter lite påskpynt också, men inte hittade jag något alls. Undra vart sjutton det tagit vägen, troligen i någon ouppackad låda i förrådet. 
Jag har ytterst lite påskpynt, har inte tyckt att det varit så stor idé att pynta här hemma då vi firar påskhelgen på landet. Men något hade ju varit kul att plocka fram, får kanske köpa lite nytt då...;). 





Rosa <3, en favoritfärg nu i vår. 
















  
Jag har suttit en stund vid  köksbordet med tända ljus och lyssnat på en pod, bara tagit det lugnt efter jobbet och tittat på snöflingorna som dalar utanför köksfönstren. 
Men nu är det hög tid att ta ett varv med dammsugaren. 
Och i morgon är den bästa fredagen här, love it.




Ha en fin torsdagskväll



Kram M 



  







3 kommentarer:

  1. Det snør ute her også akkurat nå. En blir så trøtt av denne snøen :(
    Vakre bilder, og nydelige tulipaner!
    Klem, Marit

    SvaraRadera
  2. Vissa dagar känns våren mer avlägsen än andra, tycker det kan räcka med snön nu!
    Det är härligt när man kan få lite känsla av våren från blommor i fin vårfärg.
    Snyggt arrangerat med fina saker på skänken!
    Ha det så gott!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. Jättefint!!!! Jag har inte heller mycket påskpynt, men lite är roligt att ha. Kom på här om dagen att jag behöver fixa någon liten påskpryl till Wikers Bohus också...
    Här snöar det igen... nästan varje dag nu... Men nu går det i alla fall över till plusgrader idag. Jag ska äta lite frukost nu (tog lite sovmorgon) och sedan blir det en tur till ikea, mataffären m.m... Ha en fin fredag!
    Kram/Maria

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.