Sabelhagens olivlund

fredag 21 september 2018

Snyggt med vass i vardagsrummet
I dag är den efterlängtade fredagen äntligen här. Jag har ju haft fredagsfeeling flera kvällar på rad nu:). Men nu är den här på riktigt:). Tänk att fredagsmys har så stor betydelse i våra liv. Älskart:) Det blir en lugn hemmakväll som oftast, och lite gott på grillen och i glasen. Kanske bakar jag ett nytt recept på blåbärskladdkaka, får se hur sugen jag är när jag kommer hem från jobbet:). Men allra först jobba några timmar och sedan pendla hem igen.  
  De nyplockade axen från 'dikena' här utanför på gårdagens promenad, har fått ta plats på skänken i vardagsrummet. Så glad över att bara kunna gå ut och plocka in det som naturen erbjuder, gillar mixen av att ha både buketter som jag gjort själv av köpta buntar och inplockat från alldeles utanför knuten. 

  Snyggaste ljusstaken Collage från Skultuna står där tillsammans med min nya ljuslykta från Slettvoll. Tavlan är också ny, av Johan Stephan, och kommer från Cosa. Motivet är en kustväg i Palma. 
Vasen har jag fått av svärmor. 
Collage finns här 

Helgen står för dörren och man kan ju undra vad den kommer bjuda på för härligheter:) 

Vi kommer fortsätta vår jakt efter att hitta den rätta taklampan över matsalsordet i vardagsrummet. 
William har tagit golflektioner i två veckor och nu är han redan färdig för att ta Grönt Kort, så det ska vi fixa i morgon. Han är så himla duktig <3.  Från att aldrig ha hållit i en golfklubba innan vi flyttade hit, och nu alltså Grönt Kort. 
Bra jobbat av vår favoritson <3. Ha den bästa fredagen! Kram M 


3 kommentarer:

 1. Älskvärd fredag som sagt...
  Varm kram från Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det naturliga är ofta det vackraste :) Skumt... det finns ingen kommentarruta eller 'kommentar' att klicka på för att kommentera. Det enda jag hittade var 'svara' under Tittis kommentar.

   Ha en härlig helg! Kram, Carina

   Radera
 2. Hej Carina. Tack för att du uppmärksammade detta för mig.
  Ha en fin helg du också.
  Kram

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.