Sabelhagens olivlund

torsdag 20 juli 2017

Vilken dag


Vilken dag vi hade i går, helt magisk. Vi åkte till Razanj och badade, hade med oss fikakorg och satt och bara hade det gott i solen (var rätt tacksamma över den skugga som fanns:). Det är varmt, så jag var i säkert tre gånger. Här fick man ha lite koll på sjöborrar på botten, men vi låg på en gjuten badplats med en trappa i, så vi nuddade inte botten. För säkerhetskull:). De är fascinerande och läskiga, sjöborrarna med sina spetsiga svarta spjut. 


Vi var där i några timmar och Lykke var så duktig, hon låg på en strandmadrass och hade koll på allt runt omkring. Det är liksom hennes melodi, att ligga och titta på allt som händer. Daniel lyfte ner henne på trappan, men hon var nöjd med att bara doppa tassarna idag. Lilla prinsessan. 
I dag ska vi på möte hos arkitekten i Split. Sedan får vi se om det blir lunch i Split gamlastan eller om vi åker till Splits shoppingmall som är inomhus. Beror lite på hur varmt det är. 


Ha sköna dagar 


Kram Maria 


5 kommentarer:

 1. Så vackert det är i Kroatien! Det verkar vara så idylliskt också. Trevligt att du besökt Brela, roligt att läsa om det området. Det blir väl någonstans där vi hamnar om vi åker med charter. Högsommarvärme har vi i Sverige idag, men i morgon blir det regn igen, över 20 mm väntas. Och regnskurar de kommande tio dagarna..... Ha det bra och njut av er semester.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är helt underbart här. Hörde att ni har fint väder hemma nu, i alla fall idag:)
   Kram

   Radera
 2. Men åhh så ljuvligt det ser ut! Nu är det ju längesen vi var i Kroatien, men jag kan ännu känna hur skönt det var i vattnet, det är så fint vatten där, det är så klart och friskt på nåt sätt, mmm så skönt!

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jättehärligt här. Vattnet är mjukt och kristallklart.
   Kram

   Radera
 3. Det ser ut som dere har det bra! Kos dere videre :)
  Klem, Marit

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.