Sabelhagens olivlund

fredag 28 juli 2017

Öppnat upp annexet på landet

Sabelhagen välkomnade oss med sol och blå himmel, näst intill i alla fall;), några moln här och där. Helt underbart. Vi satt ute och fikade, mamma hade bakat så gott både frallor och bullar. Sedan packade jag upp, kollade in nya robotgräsklipparen som har installerats medan vi varit i Marina. De är så nöjda med den. 
Efter det tyckte Daniel det var dags för lite häng i loungegruppen, ja varför inte liksom:). Det är ju skön semester, en vecka till. 
Lykke hade redan intagit favoritplatsen i hörnet. 

Älskar att kunna öppna upp skjutdörrarna och släppa in sommaren i annexet. Det är mysigt även vintertid när vi är här, men hur det än är så är ju sommarens ute-inne liv extra speciellt:) Här kommer vi mysa, umgås, äta och dricka gott och ha härligt semesterliv. 
Vi blundar för att mörka regnmoln hotar i fjärran, solen är ju här nu. Annars spelar egentligen inte vädret så stor roll när vi är här, det är skönt oavsett. Andas havsluft och känna salta vindar i håret. 


Kram Maria 5 kommentarer:

 1. Ih, hvor ser det hyggeligt ud, Maria! Og en hund i sofaen gør det ekstra fint :-) Fortsat god ferie til jer!
  Kh Nana

  SvaraRadera
 2. Åh så fint ni har i ert annex! Vilken helt underbar uteplats! Förstår att ni njuter där! Vi har också robotklippare (våran "Robban") sedan några år tillbaka. Bland det bästa vi köpt!
  Ja, jag hoppas också att det blir fint i vårt "Wikers Bohus", tror att mina skålar kommer göra sig fint där, det blir ju lite "lantligare-marinare" där än hemma ;) Vore kul om ni ville komma förbi och kika in hos oss, när vi fått tillträde! Vi får höras och planera något för hösten.
  Kram på er!
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Ser så härligt ut. Ha en skön sista semestervecka.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vad mysigt ni har det! Hoppas ni får en skön semestervecka på landet!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar plats och så fint ni har det. Och inte nog med det ni har lyckan att ha en så fin hund, hade en cockerspaniel för många år sedan... saknar honom så mycket.
  Ha det underbart!
  Birgitta

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.