Sabelhagens olivlund

söndag 5 augusti 2018

Vid havet i off shoulder blus

I går kom vi hem från landet, vi har haft så sköna dagar. Har nog aldrig badat så mycket i havet förut, och jag bara älskar det. Vi har ätit ute en del (mycket på grund av grillförbudet) och provat flera nya restauranger, Telegrafen i Grebbestad blev nog vår favorit. Den kommer vi besöka fler gånger. 

När augusti kom förde den med sig svalare väder här på västkusten i alla fall. 
Idag har vi haft runt 20 grader, och blåsten gjorde att jag faktiskt hade med mig en tröja när vi gick en  promenad vid havet i Särö förut idag. Visst blev jag badsugen, men vi hoppade över badet idag.    Volangen på blusen och mitt hår blåser åt alla håll:) 


  William är så nöjd med sin nya Davida Kashmirtröja som han köpte innan sommaren Nu blir det lite kvällsfika i soffan och suga ut det sista av söndagskvällen innan jobb väntar i morgon. Är väl inte direkt redo för det:) 
Men vi har en fantastisk semester att se tillbaka på, sedan att den alltid går för fort, det är väl så det är varje år:) 


Om det är någon som kikar in här som vet vart man kan köpa snygga runda underlägg i rotting, för tallrikar, får ni gärna tipsa mig. 
Jag vet att NewPort har, men de är inte runda.. Kram M 


2 kommentarer:

  1. Så fin farge på blusen din!

    Ha det godt. Klem, Marit

    SvaraRadera
  2. Underbar färg på blusen! Hm, var såg jag såna runda underlägg i rotting? Det var i någon webbshop...Nä jag kommer inte på, minnet du vet :)
    Kram i värmen, Titti

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.