Sabelhagens olivlund

fredag 3 augusti 2018

En skön stund i loungegruppen

Denna lite mulna och blåsiga dag inleddes med en promenad och bad från trampolinen. Bästa starten:). Runt 20 grader, skulle kunna säga att det är som en vanlig svensk normal sommardag:). Eller jag veeet, det kan lika gärna vara 15 grader och regn. Vi har blivit lite väl bortskämda med vädret denna sommar. 

Efter frukost slappade vi en stund innan vi gjorde oss i ordning för att åka och möta upp Maria (hennes blogg hittar ni här)  och hennes P för en lunch på bryggan. Så mysigt att träffa dem. 
Vi satt och pratade om allt möjligt, så roligt när vi alla fyra gillar att umgås. 
Och det är verkligen häftigt att de köpt ett så fint hus på Smögen. Nu har jag skönt fredagsmys i loungegruppen med en kopp te och lite slösurfande på datorn. Daniel hjälper pappa att klippa häcken. Är lite dagvill och fick påminna mig själv om att det är fredag idag, samtidigt som jag mycket väl vet att vi ska åka hem i morgon och semestern snart är slut och jobb väntar på måndag. 
 Men vi har så spännande saker på gång nästa vecka så ni anar inte :)  Buketten plockade jag in när vi kom hit för en vecka sedan, så den börjar se lite ledsen ut. 
Så härligt det är att kunna gå ut i trädgården och plocka in en bukett blommor. 
Nu tror jag det är dags att byta ut tekoppen mot ett vinglas:). 

Ska surfa runt lite och kika efter kuddar och andra detaljer hit till annexet. Det behöver uppdateras lite, har hängt med några år nu.  


Ha en skön helg Kram M 
4 kommentarer:

 1. Spännande saker som händer nästa vecka?? Ohh så kul! Kvällen är varm och nu ska fåren ha mat, sen vattna tomater och SEN ska jag ta fredagkväll, skönt...
  Kramis från Titti

  SvaraRadera
 2. Nej, jag kan nog inte hålla med om att sommaren är magisk. Den är sannolikt ett resultat av den globala uppvärmningen och det skrämmer mig rejält. Jag brukar vara kompis med naturen och klara mig överallt, men plötsligt känner jag mig utsatt.
  Att hålla trädgården levande har jag gett upp, men grönsakerna kämpar jag med 2-3 timmar per kväll. Jag gillar inte när svetten rinner i floder i ansiktet och jag har planerat om hösten och vintern för att få vila mig efter denna sommaren.
  Men det ser härligt ut hos dig vid havet och jag förstår att du njuter nu när du inte behöver tänka på alla rosor. Härlig utsikt över viken och vacker bukett.
  Ha det så gott
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Det är inte klokt vad fort semestern går, vi har en vecka kvar men att man redan haft fyra känns nästan overkligt samtidigt som det känns skönt för utvilade är vi.
  Kul att ni har spännande saker som väntar då har man något roligt som händer även efter semester, nu blev man ju nyfiken också.... :)
  Ha det så gott!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. I really appreciate your professional approach.These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

  ดูหนังออนไลน์

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.