Sabelhagens olivlund

söndag 25 november 2018

MORNING WALK






Idag vaknade vi upp till frost på taken och några minusgrader. Så vackert. Tog med mig kameran på morgonrundan. Det var lite bitigt i vinden, men där det var lä och solen låg på var det så himla skönt. Älskar vår morgonrunda:). 
Hade både långkalsonger och tjocka pälsvantar. Funderade ett tag på om Lykke skulle ha sin vinterjacka på sig, men vi hoppade den idag. Det kommer ju kallare dagar framöver. 





I går hade vi vänner på middag. Vi började med varsin Cosmopolitan och bjöd på grillmiddag och blåbärsdessert. 
Tack A & P för en så mysig och trevlig kväll. Och vi fick så fina inflyttningspresenter. Måste visa er en annan dag:). 








Vi sitter som vanligt vid vardagsrumsbordet med varsin kopp te och kaffe. Funderar på om vi kanske ska ta och åka till Tjolöholms Slott julmarknad. Har aldrig besökt den förut, men den ska vara riktigt bra har vi hört. 

Så får man väl ta och kolla så att alla ljusstakar som ska upp i fönstren i veckan fungerar som de ska. Jag har beställt två nya också, vi har lite fler fönster här. Och de röda jag hade i köket förut, de har nu hamnat på landet istället. 




Ha en fin söndag 



Kram M 












5 kommentarer:

  1. Vilka härliga vyer på promenaden .. Ha en fin söndag. Kram Bittan

    SvaraRadera
  2. Så vackert! Det var riktigt härligt på morgonpromenaden idag. Så länge det är så här torrt och fint på vägarna så känns det ganska okej att det är lite kallt, gillar inte vintern annars.
    Ha en fin söndag!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :). Ja precis, torrt, soligt och lite kallt är helt perfekt.
      Ha en mysig söndag
      Kram

      Radera
  3. Det har verkligen varit en fantastisk dag idag. Det blev en lång runda i skogen. Solen sken och matsäcken smakade gott :)

    Kram, Carina

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.