Sabelhagens olivlund

torsdag 29 december 2011

"Nytt" sovrum


Hej,


Hoppas allt är bra med er i dessa blåsiga mellandagar! 


Jag och D har funderat av och till om vi ska byta sovrum. Jag är inte nöjd med vårt sovrum som det är i dag, vi har tapetserat om 3 gånger och målat lika många, men det hjälper liksom inte. Jag får inte till det. Rummet är för litet för att rymma både garderober och dubbelsäng. Så nu tröttnade jag, och i dag har vi flyttat in i det rummet vid köket som vi haft som 'kontor'. Där inne på kontoret (nya sovrummet) har det mer eller mindre alltid varit rörigt. Så egentligen är valet enkelt, nu byter vi plats och ser om vi får ordning på dessa rum:)). 
Tapeterna i vårt nya sovrum är uppsatta nyligen och passar bra tycker jag. Men i vårt nya kontor (gamla sovrummet) ska vi tapetsera om igen:)). 



Så nu återstår det att se om det går att sova i natt:)). 





 Ny lampa 

 Tapeter från Sanderson 


 Taklampan


Nu återstår lite småfix som lister i tak (ibland kan det ta lååång tid innan de kommer upp), och jag skulle vilja ha en fin hylla på väggen vid min sida av sängen. Sedan får vi inte plats med mer för rummet är litet, så garderoberna får vara kvar i nya kontoret. 


° ° °

Här är en liten föraning om tapeten på nya kontoret. Det blir tapet på två väggar och målat på två. Jag tycker inte det är så stor idé att tapetsera fin tapet bakom garderoberna:).  Vi beställde den i dag så det tar ca 2 veckor innan den kommer. Innan dess ska jag måla de andra två väggarna, och rensa papper och sortera i pärmar. Inte mitt favorit göra, med det är skönt när det är gjort. 





bild från Sanderson







Ha en fortsatt skön torsdagskväll. 


Kram 

12 kommentarer:

  1. Superfina tapeter på nya sovrummet, där kommer ni att sova gott!!

    Ha en fin kväll, Klem Anna

    SvaraRadera
  2. Hoppsan hejsan, jag tittade just in i ditt förra inlägg!
    Så snygg tapet, den där koppen brevid, får man den på köpet tro? Skojar bara..
    Vissa rum eller hörn i rum går det bara troll i. Innan man kommer på hur man ska göra,kan man slita sig i håret hundra ggr. Men det låter som om du är på väg nu, skönt!

    kram

    SvaraRadera
  3. Spännande att kunna byta rum sådär. Det skulle nog inte riktigt funka här hos oss. Allt är väldigt uppdelat och klart vad som ska vara vad. Fin tapet ni har valt till kontoret.
    Kramar!

    SvaraRadera
  4. Vilka härliga planer! Hoppas det funkar bra att sova i det nya sovrummet inatt. Tapeterna är jättefina.
    Ha det bäst!
    Kram Hélena

    SvaraRadera
  5. Åååååh, dessa tapeter... jag äääälskar tapeter! Kommer att bli så fint med den nya till ert nya kontor. Om du inte sover bra i ert nya sovrum så beror det helt klart inte på tapeterna i alla fall. De var jättefina de med! ;)

    Sov gott!

    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  6. Den där svart/vita tapeten ser mycket snygg ut!
    Kul med förändring.
    Ha de bra
    Mariana

    SvaraRadera
  7. Vilka härliga tapeter du visar! Jo, lister kan ta tid för det är ju sååå tråkigt att sätta upp, men visst gör det skillnad när de väl sitter på plats!

    God fortsättning!

    SvaraRadera
  8. Vilka snygga tapeter!
    Tror du kommer sova gott och drömma härliga sommardrömmar.
    Ha det gott
    annika

    SvaraRadera
  9. Kan man inte vara ute, får man fixa inne :) ser fint ut i sovrummet och hoppas ni är nöjda. Vi har rensat i vårt arbetsrum hela hösten, får ta det i omgångar när lusten ? faller på men nu är det mindre skräp och mer ordning, skall nog byta skrivbord så småningom.
    Är lite sugen på att ta med färgburkar till sommarstugan till trettonhelgen, där behövs lite uppfräschning med. Hestrand ligger inte så långt bort från oss, kul att någon mer har stuga vid kusten :) Ha det så gott :)

    SvaraRadera
  10. Den där tapeten var riktigt snygg!Kan jag tänka mig i vardagsrummet men har ju tänkt slå till med nått med färg...men men den där fick mig att tänka om tror jag :-)
    KRAM från mig!

    SvaraRadera
  11. Ibland blir man inte nöjd, så är det bara, händer mig jätteofta...hur velig jag än är och överväger valen så kan det ändå va nåt som inte känns bra...
    Men ert nya sovrum ser ju verkligen ut som ett sovrum, jättesöt tapet! Och lampan är så fin (har en likadan *ler*) Det blir nog jättebra, och även kontoret kommer att bli läckert med dennya tapeten!

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.