Sabelhagens olivlund

måndag 4 februari 2019

Inspiration till vårgarderoben
Det vackra vinterlandskapet som vi hade i helgen är nu idag förvandlat till regn på tvären och halka. Det började snöa förut men sedan övergick det till regn på tvären. Hej slask! Nej tack säger jag, men så är det ofta när man bor på västkusten. Bara att gilla läget och i morgon ska jag inte glömma paraply. Blev dyngblöt när jag gick från spårvagnen till Daniels kontor i stan för att åka med honom hem. 
Så nog klagat om vädret:). 

När det är så ruggigt som idag så blir vårlängtan och längtan efter ljus och värme allt större. Och jag kikar allt som oftast in på olika nätbutiker. Samtidigt som jag vet att all näthandel hotar de fysiska butikerna, så är det himla smidigt att bara klicka och beställa hem. 
Förresten på tal om hot mot fysiska butiker så har nu min favoritinredningsbutik Grandma's gått i konkurs. Jag vet ju i och för sig inte vad som var anledningen till att den lades ner. Men tråkigt är det! 

Här kommer lite fräscha vårpasteller som jag fastnade för när jag surfade runt här om kvällen. Hade mer än gärna klickat hem alltihop:). Väskan blev jag lite extra kär i:) 

(Inget sponsrat alls, bara kul att göra moodboard)

Kavaj/jacka i ull Stenströms 
T-shirt Morris
Väska Ralph Lauren 
Plisserad kjol Selected Femme 
Tröja Gant 
Blus Stenströms
Sneakers Guess När jag ändå var i farten satte jag ihop ett 'inspirationsmoodboard' med mer "mina" färger. Jag är väl egentligen inte så rosa av mig:).  
Tröja Second Female
Väska Ralph Lauren
Trenchcoat Ralph Lauren
Jeans Tiger
Sjal Stenströms
Blus Stenströms 
Skor Gant Nu dags för en kopp te. 

Kram M 

3 kommentarer:

 1. Härligt att titta på fina kläder, får våren att kännas lite närmre för en stund. Idag har det verkligen varit jättetrist väder.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Fint! Jag har inte heller varit speciellt rosa men sedan förra våren så har jag helt plötsligt fullt med rosa kläder här hemma. Vet inte riktigt vad som hände :-). Kram Tina

  SvaraRadera
 3. Ja här slår många butiker igen, tyvärr. Allt från blomsteraffär till inredningsaffärer, snart MÅSTE man ju handla på nätet...moment 22 det där. Garderoben ska jag ta tag i sen också!
  Ha en fin vecka i snöblasket :)
  Kram Titti

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.