Sabelhagens olivlund

tisdag 19 februari 2019

Kväll

Kommit hem från jobbet efter att ha haft extra lång dag med möte. Daniel brukar hämta mig när jag jobbar senare, men idag kunde han inte det för han var på jobb i Stockholm. Han smsade när jag var på väg hem att han hunnit med ett tidigare tåg. Så glad jag blev. Men senare skrev han att tåget blir minst två timmar försenat för det var någon olycka. Huvudsaken är ju att han är på väg hemåt <3 även om det tar lite längre tid. 

Bilderna är från igår när jag gick kvällsrundan med Lykke. Tänk att man nu hinner ut och gå innan det är kolmörkt ute. Lycka:) 

I kväll hann jag inte hem medans det var ljust ute. Och inte behövde jag gå ut med Lykke heller, för hon har varit med farfar och haft både bollkastning och promenad. Bästa bästa tycker Lykke. 

Alla bilder tagan med min iPhone7. Den har så dålig upplösning, helt kass kamera. Men jag tyckte det var så fint med solen som höll på att gå ner så jag kunde inte motstå ta några bilder:). Ursäkta kvalitén. 


Är inte snödropparna tidiga i år? 


Nu ska jag plocka undan lite här, koka mig en kopp te och sedan landa i soffan framför Mandelmans Trädgård. Ha en fin kvällKram M 


1 kommentar:

  1. Visst är det härligt att ljuset kommer tillbaka nu! Och ja, det är nog lite tidigt med snödroppar kanske... men ett härligt vårtecken! Kram! //Tina

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.