Sabelhagens olivlund

tisdag 11 december 2018

Lykkelig

Vi är en bit in i veckan, och jag har hoppat i mjukiskläderna och landat i soffan (rätt trött) efter att först ha jobbat och sedan gått en stund på stan innan jag gick till Daniels kontor och vi åkte hem tillsammans. Köpte en julklapp till William. Tror han kommer bli så nöjd:) 
När vi kom hem gick vi kvällsrundan med Lykke. 

Det är nu drygt tre veckor sedan Lykke opererades. HÄR kan du läsa om det. Allt har gått så bra, hon har varit såå duktig. Inte kliat på såret en endaste gång. 
I fredag var vi hos veterinären på återbesök och tog bort stygnen. 
Pälsen börjar växa ur så fint också. 

Idag var första gången på dessa tre veckor som hon var ute i trädgården och kastade boll med William. 
Tala om Lykkelig tjej <3. 
Bästa bästa, en boll i munnen och en mellan tassarna. 

Hon har tittat på sina bollar som ligger i garderoben ofta ofta och inte alls förstått varför William inte har gått ut och kastat några gröna bollar med henne. 
Men nu så, ordningen är återställd:). 


Ha en fin kvällKram M 

4 kommentarer:

 1. Så godt å lese om at det går bra med Lykke! Jeg ser at du skriver Lykke og lykkelig. Er ikke det norsk skrivemåte? Skriver ikke dere lycka sånn på svensk?
  Ha en fin kveld!
  Klem, Marit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, helt rätt det heter Lycka på svenska. Eller Lycklig som det skulle vara här. Jag ville bara att det skulle knytas samman med Lykke, så då blev det Lykkelig. Bara på skoj:).
   Kram

   Radera
 2. Lykke får ursäkta men jag såg en rand med vårlökar - narcisser, krokus, snödroppar... you name it längs berget. Så när William kastar boll nästa gång har du en chans att trycka ner lökarna ;)

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 3. Hello! !
  Today I decorated the Christmas tree. I really enjoyed it! Every year I get very excited, I decorate the Christmas tree and it begins to feel like Christmas. I think this year's Christmas tree is also very beautiful.
  Ryoma.

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.