Sabelhagens olivlund

torsdag 7 mars 2019

Februari i bilderDet var några dagar sedan vi sa tack och hej till februari. Tänkte vi skulle kika tillbaka och se hur den var och vad som hände då. En månad som gick fortare än jag kan minnas att någon februari gjort förut. Inte mig emot, då våren kom fortare. I början av månaden hade vi en del snö, men den blev inte så långvarig. Annars var vädret rätt okej, och rätt "varmt" för att vara vinter. 

Vi har ätit en hel del semlor och frossat i tulpanbuketter. Har nog aldrig köpt så mycket snittblommor som denna februari, så härligt. 
Köpte nya kuddar, tavla och pläd från Slettvoll till vardagsrummet, och det blev ett av mina mest lästa inlägg. 

Vi tänder brasan så ofta det går om kvällarna, det ger en så mysigt och ombonad känsla. Och så luktar det så gott tycker jag:). Vi åkte till landet en helg och bara softade och hade det gott. 

Fas ett av byggnationen av vårt drömhus i den lilla kustbyn Marina i Kroatien blev klar. Huset är under tak. Det var min februari i korta drag. Alltid roligt med tillbakablickar tycker jag. Man glömmer så lätt bort vad man gjort. I bland kan ju det vara bra i och för sig:). Fredag i morgon, så underbart. 
Men idag är det fortfarande torsdag, och jag ska slänga in en maskin tvätt och dra fram dammsugaren medan regnet öser ner därute. Tror typ det regnat sedan i går. Solen vart tog du vägen? 

Kram M
2 kommentarer:

  1. Härlig februari du haft :) Jag åt säsongens första och antagligen sista semla idag när jag varit tillbaka hos doktorn. Den var god men jag tänker det räcker så.

    Ha det gott! Carina

    SvaraRadera
  2. Vilka fina minnen att se tillbaka på. Jättefina bilder ha det bäst kram från Nina

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.