Sabelhagens olivlund

fredag 15 mars 2019

Fredagsbukett med franska tulpaner


Helgen står för dörren och det är helt underbart. Veckan har gått relativt fort tycker jag, mer fart än den förra. Fredagsmiddagens kalvsnitzel  är i magen och vi sitter vid vardagsrumsbordet och bara myser, Norah Jones strömmar ur högtalarna. Daniel ska snart gå ut i garaget och hämta in lite mera ved för att tända brasan. 
Dom ursnygga franska tulpanerna har börjat svaja lite, men ännu hyfsat raka i ryggen. Får nog vänta någon dag till innan de blir sådär böjda och hänger och slänger utanför vasen. 


Vi var hos veterinären med Lykke förut. Återbesök för hennes urinvägsinfektion. Hon verkar frisk nu, men de ville ändå ta ett prov till för att vara på den säkra sidan. Hon var så söt, hoppade upp med framtassarna på disken då hon kom ihåg att det fanns godis där. Så hon måste väl ändå tycka att det någorlunda okej att vara där. Nu får vi vänta några dagar för att se vad provet visar. 


Så härligt att kvällarna blir längre och längre. 
Tror det börjar mörkna vid halv sju nu. Så nu har man ju lite bättre förutsättningar till att få bilder i dagsljus:). 

En helg utan direkta planer ligger framför oss. Det blir nog lite Övningskörning med William. Och så skulle visst en av hans kompisar sova över. Gästrummet är flitigt använt:). 

Vi har hämtat ut nya taklampan till hallen, och den ska komma på plats. Hon som bodde här innan oss hade lika samma taklampa och jag blev helt kär. Tyckte det var så snyggt. Jätteglad över att ha kunnat köpa en likadan.  


Om ni vill följa mig på Instagram heter jag @mariasabelhagensolivlundHa en fin fredagskväll 

Kram M 
1 kommentar:

  1. Sååå fint med franska tulpaner och så vacker er tavelvägg är! Skönt att lilla vovven är pigg igen och ha en supersjön helg! Kram //Tina

    SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.