Sabelhagens olivlund

fredag 8 mars 2019

Fredag och rosa fredagsbukett


Den efterlängtade helgen står för dörren, hur skönt? 
Älskar fredagskvällar med mys extra allt:). Man kan lämna arbetsveckan bakom sig och bara njuta av en ledig helg. 

Vi har gått rundan vid havet i rask takt (utan Lykke som var hemma och sov i sin korg, nöjd med att William kommit hem från skolan och var hemma med henne. Hon blir lite trött av sin penicillinkur). 

Himmel som det blåser, vi hade rak motvind knappt halva rundan, man blir ju helt konstig i huvudet när det blåser så. Men det som vägde upp det hela var att solen vågade sig fram mellan molnen. 
Vi bor skyddade bakom en kulle, så vi märker inte av att det blåser som det gör när vi är hemma inomhus i värmen:) Helgens bukett blev rosa liljor denna gång. Kände för något annat än tulpaner som jag haft de senaste veckorna. Det blir även variation med lite höjd där på bordet. 
Jag sitter vid köksön med ett glas vitt och lite nötter i en skål. Daniel har börjat med middagsfix. Det blir grillat. Ovanligt va?!;). 
Funderar på om jag ska slänga ihop en aprikospaj, eller vänta tills i morgon. Lutar åt der senare..;) 
Senare blir det soffmys med tänd brasa. Kram M 
2 kommentarer:

 1. Så fin bukett med liljor, snyggt när det blev höjd på buketten också.
  Fredagen är absolut lika välkommen varje gång, tror till och med att den var det lite extra idag faktiskt. Har varit en ganska krävande vecka.
  Var ute med Joji förut och det var riktigt kallt, brrr! Snöa gjorde det också, men som väl va så var det inget som blev liggande.
  Ha en fin fredagkväll!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Vakre rosa liljer.
  Klem Anne

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.