Sabelhagens olivlund

fredag 1 mars 2019

Ernst, Gloria och Paris i köksfönstret


Fredagen är här och helgen är på ingång. Hur härligt? Första vårmånaden mars är här, och vi har redan haft över 10 grader. Hade varit fint om det höll i sig över helgen, men tyvärr ser det ut som om regn är på inkommande. Vi är ute och går i högt tempo om kvällarna och det är en sådan skön känsla att ljuset är påväg tillbaka och jag blir skönt trött av att röra på mig. 

En härlig vårbukett i finaste Ernstvasen och intill den matchande snygga ljusstaken, detta fick vi av våra vänner A&P i inflyttningspresent. 
Så här står Ernst tätt intill Gloria:) Och Paris lite vid sidan av:) 
haha, försökte skämta till det lite;). 
Gloria har jag fått av Daniel i present för länge sedan och bubbliga karaffen Paris fick jag av mamma och pappa förra julen. 
Som det ser ut i mitt köksfönster just nu. Får se hur länge det varar, men jag trivs bra med det. Och ni som hänger här inne hos mig vet ju att jag inte flyttar runt saker så mycket. Utan jag ändrar och flyttar runt till jag trivs med det, sedan får det stå där ett bra tag:). 

I kväll blir det grillad fisk till middag, troligen på spett. 
Ett gott glas vin och brasmys. Som jag längtar <3. Kram M 


2 kommentarer:

 1. Så fint! Underbar bukett! Du är duktig på blommor du, min vän!
  Här blir det enchilladas på hemgjord pulled chicekn som puttrar i ugnen just nu. Till det blir det nog ett glas rött av någon passande sort. Sen blir det såklart bad med lite bubbel ;)
  Kram och trevlig helg!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Hei Maria!
  Du pynter så fint med blomster. Det er morsomt å bruke vakre vaser man har fått av noen du er veldig glad i.
  God fredagskveld! Godkvelden. Klem Anne

  SvaraRadera

Jag blir så jätteglad att du tar dig tid att skriva en liten rad.